Der er lagt op til et brag af en kamp, når Frankrig hjemme på Stade de France i Paris tager imod Holland i en direkte kamp om en billet til næste års VM-slutrunde i Rusland.

Med blot fire spillerunder tilbage af kvalifikationen er det en en sekspointskamp i ordets sandeste forstand, og ingen af holdene har råd til at tabe.

VM-kvalifikationspulje A føres i øjeblikket af Sverige, der har 13 point efter seks spillerunder. Det samme har Frankrig, men de har en dårligere målscore end Sverige, imens Holland har ti point. Dermed vil et hollandsk nederlag næsten definitivt betyde, at de misser den anden slutrunde i træk.

Ser man på bookmakernes odds på kampen, så er det dog tydeligt, at Holland står foran en rigtig svær opgave. Frankrig er nemlig storfavoritter, og hos bet365 får man odds 1,65 på, at hjemmeholdet vinder. Tror man derimod på, at Holland snupper sejren, så tilbyder bet365 odds 5,50.

 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Optakt: Frankrig – Holland

Frankrig

Frankrig lignede på forhånd den helt store favorit til at vinde gruppen, men for nylig kom der grus i maskineriet. Før sommerferien tabte Frankrig nemlig 2-1 til Sverige i Stockholm, og de mistede dermed gruppens førsteplads. Dette betyder, at franskmændene nu har ryggen imod muren inden de sidste fire kampe.

Ser man bort fra nederlaget til Sverige, så har Frankrig dog haft en solid kvalifikation. De spillede ganske vist 0-0 ude imod Hviderusland i åbningskampen, men siden er det blandt andet blevet til en udesejr imod Holland samt hjemmesejre imod Sverige og Bulgarien.

Landstræner Didier Deschamps kan nyde godt af at have stort set hele truppen klar til kampen imod Holland. Frankrig kan således stille med alle de offensive kort, lige fra Kylian Mbappé og Antoine Griezmann til Thomas Lemar og Paul Pogba.

Der er dog enkelte problemer i defensiven. Her må Frankrig nemlig undvære Real Madrid-stjernen Raphael Varane samt Marseilles Adil Rami, der begge er skadede.

Frankrigs trup

Målmænd: Hugo Lloris, Steve Mandanda, Alphonse Areola

Forsvarsspillere: Laurent Koscielny, Lucas Digne, Christophe Jallet, Djibril Sidibé, Samuel Umtiti, Layvin Kurzawa, Kurt Zouma, Presnel Kimpembe

Midtbanespillere: Blaise Matuidi, Paul Pogba, N’Golo Kanté, Thomas Lemar, Adrien Rabiot, Corentin Tolisso

Angribere: Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Alexandre Lacazette, Kingsley Coman, Nabil Fakir, Kylian Mbappé, Florian Thauvin

 

Holland

Lige siden Holland blev nummer tre ved VM i for tre år siden, har Oranje haft store problemer. 00ernes succesfulde generation med folk som Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar og Arjen Robben er alle oppe i årene, og deres efterfølgere har langt fra nået samme høje niveau. Derfor døjer Holland for tiden med selvforståelsen for på trods af, at landet ikke længere er blandt Europas stærkeste, så er forventningerne til landsholdet stadig enorme.

Sidste år missede Holland da også EM-slutrunden i Frankrig, og de er i øjeblikket i overhængende fare for heller ikke at komme med til næste års VM. Holland er nemlig tre point efter Frankrig med tre kampe igen, hvilket vil sige, at de næsten er pisket til at vinde i Paris.

Holland har også haft en svær kvalifikation indtil videre. De hentede godt nok 1-1 i Stockholm imod Sverige i åbningskampen, men sidenhen har de blandt andet tabt til Frankrig på hjemmebane og Bulgarien på udebane.

Ser man nærmere på Hollands trup, så er det tydeligt, at Oranje er i gang med et generationsskifte. Marteen Stekelenburg, Wesley Sneijder, Robin van Persie og så Robben er de eneste fra den gamle garde, der er tilbage. Resten af truppen består af unge spillere eller folk i midten af tyverne.

Hollands trup

Målmænd: Maarten Stekelenburg, Jesper Cillessen, Jeroen Zoet

Forsvarsspillere: Daley Blind, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Joël Veltman, Kenny Tete, Wesley Hoedt, Matthijs de Ligt, Karim Rekik

Midtbanespillere: Wesley Sneijder, Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman, Marco van Ginkel, Davy Pröpper, Tonny Vilhena, Donny van de Beek

Angribere: Robin van Persie, Arjen Robben, Memphis Depay, Quincy Promes, Bas Dost, Vincent Janssen

 

Spilforslag:

Der er ingen tvivl om, at Frankrig er favorit til kampen, hvilket som bekendt også ses på oddsene. Franskmændene er på papiret markant stærkere end Holland, og vi tror også at de løber med sejren. Holland er ved at genopbygge holdet, og ser man på deres tidligere præstationer i denne kvalifikation, så er det svært at se, hvordan de skal kunne true Frankrig. Vi spiller derfor Frankrig (asian -1,5), hvor Frankrig altså skal vinde med mindst to mål, til odds 2,85 hos bet365.

Da det er en sekspointskamp, så tror vi også på, at det bliver en højtscorende affære. Holland bliver nødt til at komme frem på banen, hvis de vil gøre sig håb om at komme med til VM, hvorfor over 2,5 mål til odds 2,05 hos bet365 er godt betalt.

 

Spil på kampen hos bet365 >>