Søndag d. 16 marts 2014 går det endelig løs igen. Den nye Formel 1 sæson går i luften, og det er med dansk deltagelse i form af Kevin Magnussen. Med Kevins indtog i motorsportens ypperste klasse, bliver der for alvor sat fokus på Formel 1. Tv2 er klar til at dække det hele live, så du ikke misser ét eneste sekund af Kevins debut.

Er du en af dem der gerne vil have ekstra spænding i morgenkaffen, så kan du naturligvis også spille på hvem der vinder Australiens Grand Prix. Er du af den overbevisning at det er danske Kevin Magnussen der skal snuppe sejren, så kan du lige nu hente odds 17.00 på en dansk sejr hos bet365.

Det ligner altså ikke en oplagt dansk sejr, og favoritten er da også Lewis Hamiltion, der blot giver pengene 2.75 gange igen. Magnussens holdkammerat, Jenson Butten giver pengene 13.00 gange igen, så det er altså ikke givet at det nødvendigvis er Butten der ender med at være ham der skal satses på.

 

Gå til bet365 for at oddse på Australiens Grand Prix her

 

Et hav af andre odds på Formel 1

Udover at oddse på hvem der vinder søndagens Grand Prix, så kan man naturligvis også spille på H2H og hvem der sikrer sig pole position. Skulle Kevin Magnussen have den hurtigste omgangstid i kvalifikationen, så kan du lige nu hente odds 15.00bet365.

Igen er det Lewis Hamilton der giver det laveste odds på at have den hurtigste omgangstid i kvalifikationen. Han giver således blot pengene 2.20 gange igen hvis han starter i pole posistion.

Ønsker du at have et lidt længere bet, så kan du fx. spille på hvem der klarer sig bedst af Kevin Magnussen og Jenson Butten i hele sæsonen. Tror du det er Kevin Magnussen der ender højest af de to, så kan du lige nu hente odds 2.25. Er det Butten, så kan du score odds 1.57.

Er du mere til Formel 1 fordi det går stærkt og dermed flere uheld, så kan du naturligvis også spille på det. Du kan lige nu spille på hvilken kører der først udgår af Formel 1Grand Prixet i Australien.

Laveste odds får du på Marcus Ericsson, der giver odds 14.00 hvis han er første mand der må udgå af løbet. Er det vores danske håb der først må vinke farvel, så kan du lige nu hente odds 19.00bet365.

Der er altså et hav af odds på bet365 i forbindelse med Formel 1 Grand Prixet i Australien.

Find alle de bedste odds på bet365 her