Odds boost: Sådan får du forhøjede odds på Belgien – England ved VM

Tilbud fra bookmakeren betfair, der giver alle nye spillere forhøjede odds på VM-kampen mellem Belgien og England

Lørdag skal VM’s første sæt medaljer udleveres, hvilket sker i bronzekampen, hvor Belgien møder England. Bookmakeren betfair har forhøjet oddsene på kampen for alle nye spillere, der kan få hele odds 15 på sejr til Belgien og odds 18 på sejr til England. Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde enten 750 kroner på Belgien eller 900 kroner på England. Gevinsten skal blot gennemspilles en enkelt gang, hvorefter den frit kan udbetales.

 

Få forhøjede odds på Belgien - England

 

Sådan får du forhøjet odds på Belgien – England

Alle, der ikke allerede har en konto hos betfair, kan udnytte dette fremragende tilbud. Det kræver blot fire simple trin, og så kan man spille på bronzekampen til et forhøjet odds hos betfair.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med bonuskode ZFBJ3N
  3. Spil på kampen til forhøjede odds
  4. Modtag din gevinst efter kampen

For at få adgang til det forhøjede odds på Belgien – England skal man blot følge et af linksne på denne side. De fører direkte til bookmakerens kampagneside, hvor man selvfølgelig skal oprette sig en konto. Det tager kun et kort øjeblik, da betfair har gjort processen både nem og simpel. Man skal faktisk bare følge deres anvisninger, og så har man sin konto klar på ingen tid.

Når man følger links på denne side og kommer til betfairs kampagneside, bliver bonuskoden automatisk sat ind. Dermed skal man altså ikke bekymre sig over, hvorvidt den er med eller ej. Vil man alligevel lige dobbelttjekke, så findes bonuskodefeltet i det nederste højre hjørne, når man opretter sig.

Herefter skal man indbetale penge. Man bestemmer selv, hvor meget man indsætter, men minimumsbeløbet er på 50 kroner. Det er dog også den maksimale sum, man kan spille på det forhøjede odds, så mere har man faktisk ikke brug for.

Når man har sat sine penge ind, skal man selvfølgelig spille til det forhøjede odds på England – Belgien. Det gør man ved at logge ind. På forsiden vil man så se oddsene på England – Belgien, der altså vil være forhøjet. Her vælger man så bare det odds, man foretrækker, hvorefter man sætter sine penge på det.

Hvis ens hold vinder, får man selvfølgelig hele gevinsten udbetalt umiddelbart efter kampen. Ens indskud på 50 kroner udbetales som kontanter, og det kan derfor hæves med det samme. Nettogevinsten udbetales som en odds bonus. Den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage før, at den kan udbetales.

 

Hvad skal du oddse på?

Der er ingen tvivl om, at Belgien er det sikreste valg i dette tilfælde. De er bookmakernes favoritter til at vinde kampen, og de er markant stærkere end England på papiret. Belgierne har haft en rigtig flot turnering, og de var yderst uheldige med at ryge ud til Frankrig i semifinalen.

Nu skal belgierne hævne sig, og det kommer de sandsynligvis til at gøre med en sejr over England og et par VM-bronzemedaljer om halsen. At der er klasseforskel på de to mandskab så man også i gruppespillet, hvor Belgien uden de helt store problemer vandt 1-0. Dengang brugte begge hold godt nok reservespillere, men belgierne var virkelig overbevisende.

Det taler også for Belgien, at de bør være friskere end England. Belgierne spillede en dag før England, og de tabte efter ordinær spilletid. England kom derimod ud i forlænget spilletid, og de mange minutter og den korte hvile bør stadig sidde i benene.

Sidst men ikke mindst taler motivationen for Belgien. I denne type kampe er lysten oftest afgørende. Det er sjældent det bedste hold der vinder, men snarere det hold, der kommer sig hurtigst over semifinalenederlaget og bliver mentalt klar til kamp.

England havde sat næsen om efter et verdensmesterskab. “It’s coming home” sang både spillere og fans, og nederlaget til Kroatien var derfor et hårdt slag. Belgierne forventede næppe at slå Frankrig, og de kan derfor også være stolte over deres præstation indtil videre. Belgierne bør altså være mere motiverede og klar til at slutte slutrunden af med en sejr. Når oddsforskellen på de to hold ikke er større, anbefaler vi derfor, at man spiller på sejr til Belgien og dermed vinder 750 kroner.

 

betfairs regler og vilkår

betfairs tilbud gælder som bekendt nye kunder. Man skal registrere sig med bonuskoden ZFBJ3N, hvorefter man altså kan få adgang til forhøjede odds på Belgien – England. Oddset på Belgien er 15,00 og på England, er det 18,00. Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Spillet gælder kun i regulær spilletid. Hvis den står uafgjort efter de første 90 minutter, så er begge spil altså tabt.

Vinder ens hold, får man sit indskud tilbage som kontanter. Nettogevinsten derimod udbetales som bonus, og den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere for at kunne udbetales. Dette har man dog hele 90 dage til.

Det er ikke muligt at cashe de forhøjede odds ud. Det er heller ikke tilladt at kombinere sit forhøjede odds med andre spil eller tilbud. Det skal altså spilles som single. Spilles skal sættes inden kampen starter.

 

Få forhøjede odds på Belgien - England

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund