Forhøjet odds: Få odds 14 på Frankrig over Belgien i VM-semifinalen

Bookmaker tilbud fra Betfair, hvor alle nye spillere får odds 14,00 på Frankrig over Belgien ved VM i fodbold 2018

Efter en kort pause er VM endelig tilbage, når Frankrig tirsdag aften møder nabolandet Belgien i semifinalen. Franskmændende er smalle favoritter, og hos bookmakeren betfair kan nye spillere helt ekstraordinært få odds 14,00 på fransk sejr. Bookmakeren har simpelthen forhøjet odds, og man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Dermed kan man vinde hele 700 kroner, der blot skal spilles igennem en enkelt gang til odds 1,50 eller højere, hvorefter bonussen kan udbetales.

 

Få odds 14 på fransk sejr her

 

Sådan får du odds 14 på Frankrig

Det er bestemt ikke raketvidenskab at få odds 14 på Frankrig. Man skal faktisk blot følge fire simple trin, hvorefter man kan nyde sit forhøjede odds på fransk sejr i VM-semifinalen.

  1. Gå til betfairs kampagneside
  2. Opret konto med promokode ZFBJ3L og indbetal penge
  3. Odds på Frankrig til odds 14
  4. Vind 700 kroner

Linksne på denne side fører direkte til betfairs kampagneside, hvor man altså får adgang til det forhøjede odds. Her kan man finde alt den fornødne information om tilbuddet. For at oprette sig skal man trykke på “TILMELD DIG NU”, hvorefter man bliver taget direkte til opretningssiden. Her skal man bare udfylde de forskellige felter, og derefter er ens konto er klar til brug.

Samtidig skal man indbetale penge, så man kan spille til det forhøjede odds. Man styrer selv, hvor mange penge, man vil sætte ind, men man skal indbetale mindst 50 kroner. Det er dog også præcis 50 kroner, man kan spille på det forhøjede odds. Derfor kan det meget vel betegnes som et perfekt indskud i første omgang. Man kan nemlig altid sætte flere penge ind senere, hvis man skulle få brug for det.

Så snart man har oprettet sin konto, skal man selvfølgelig spille på fransk sejr over Belgien. Man finder det forhøjede odds på forsiden, så snart man er logget ind. Man trykker simpelthen bare på odds 14 på Frankrig, og så sætter man sit spil. Man styrer selv, hvor mange penge, man spiller, men det anbefales selvfølgelig at spille alle 50 kroner, så man kan få den optimale gevinst.

Hvis Frankrig vinder kampen, får man 700 kroner udbetalt. Ens indskud på 50 kroner udbetales kontant, hvilket vil sige, at man kan hæve den med det samme. Nettogevinsten på 650 kroner udbetales som en odds bonus. Den skal efterfølgende gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Så snart det er gjort, kan den hæves.

 

Derfor vinder Frankrig

Det franske landshold har været en af de store oplevelser ved denne slutrunde. De startede sløjt ud, men de er kun blevet bedre og bedre i takt med, at den er skredet frem. Det er præcis opskriften på en verdensmester. Man har ofte set hold, der er startet som lyn og torden, hvorefter de er faldet sammen, når det blev alvor.

Frankrig har hold buret rent i tre af deres seneste fire kampe, og de var bundsolide imod Uruguay i kvartfinalen. Her udnyttede de kynisk sydamerikanernes defensive fejl, imens de selv lukkede grundigt af rent defensivt. Det var meget lidt, der kom igennem Samuel Umtiti og Raphael Varane, og det tog Hugo Lloris sig sikkert af.

Der er  heller ingen tvivl om, at Frankrig har et markant mere komplet mandskab end belgierne. Frankrig har verdensklassespillere på stort set alle positioner, og de har også en utrolig bredde. Det så man for eksempel imod Uruguay, hvor klassespillerne Steven N’Zonzi, Ousmane Dembélé og Nabil Fakir alle blev skiftet ind. Frankrig kan altså skifte ud uden, at svække holdet.

Det samme kan man ikke sige om Belgien. Imod Brasilien skiftede de urutinerede Youri Tielemans og Thomas Vermaelen på banen. Det er altså ikke spillere, der går ind og laver en forskel på dette niveau.

Belgien må endda undvære højreback Thomas Meunier, der er i karantæne. Han kan erstattes af enten Nacer Chadli eller Yannick Carrasco. Ingen af dem er naturlige højrebacks, og de vil blive kørt over af Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og resten af den franske offensiv.

 

betfairs regler og vilkår

betfairs tilbud gælder alle spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Man skal bruge bonuskoden ZFBJ3L for at få adgang til det forhøjede odds. Denne bonuskode skrives automatisk ind hos betfair, når man følger links på denne side. Derfor er det ikke noget, man skal bekymre sig om. Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds. Vil man spille mere på kampen, bliver det til det normale odds.

Man får kun udbetalt sin bonus, hvis Frankrig vinder i ordinær spilletid. Dermed gælder en eventuel sejr i straffekonkurrence eller forlænget spilletid ikke. Hvis Frankrig vinder, får man udbetalt 700 kroner, hvoraf de 650, nettogevinsten, udbetales som odds bonus. Den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage før, at den kan udbetales.

Det forhøjede odds 14 på Frankrig over Belgien kan ikke kombineres med andre odds eller tilbud. Man skal altså spille det som singlespil. Man kan heller ikke cashe ud før tid i dette spil. Indbetalinger fra NETELLER og Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Spil på Frankrig til odds 14

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund