Folketingsvalg: Se odds på hvornår der er valg igen

Bølgerne går højt i dansk politik for tiden, og det har fået spekulationerne om et snarligt folketingsvalg til at tage fart. Således forventes det af mange eksperter, at vi med stor sandsynlighed skal til valg igen indenfor seks måneder.

Hos bookmakeren NordicBet er man nu klar med odds på det næste folketingsvalg, og her er januar 2017 favorit til odds 3.20 til at blive måneden, hvor vi næste gang skal til urnerne.

Se odds på, hvornår der er valg igen forneden, og besøg bookmakeren NordicBet for at placere væddemål på det næste valg.

Spil på det næste valg hos NordicBet.dk >>

Find spillet hos NordicBet under Politik og Finans – Dansk Politik

 

Odds på hvornår der er valg igen:

Oktober 2016                      5.50
November 2016                  7.50
December 2016                  14.50
Januar 2017                        3.20
Februar 2017                      3.80
Marts 2017                          4.40

 

Bookmaker tror på valg i januar

NordicBet har sat odds på, om der udskrives Folketingsvalg i løbet af de kommende seks måneder. Tror man på oddssætterne, skal danskerne til valg i januar.

Finanslovsforhandlinger og partikongresser har fået rygterne om et snarligt folketingsvalg til at spire. Liberal Alliance har for længst lænket deres loyalitet mod regeringen fast på kravet om lettelser i topskatten. Det blev i sidste uge mødt af udmeldinger fra Dansk Folkeparti om, at netop topskattelettelser er udelukket.

Der er med andre ord storm i regeringens parlamentariske bagland. Situationen har fået NordicBet til at sætte odds på, hvilken af de kommende seks måneder, der er den mest sandsynlige valgmåned. Og med odds 3.20 peger pilen i øjeblikket mod januar.

“Det er en kendt sandhed, at politiske forhandlinger er ligesom et spil poker. Alle parter bluffer, og i sidste ende handler det om, hvem der blinker først. Her tror vi, at Lars Løkke Rasmussen har et es eller to oppe i ærmet, før det hele er slut. Valg er hans absolut sidste udvej. Vælger han endelig at trykke på knappen, så bliver det formentlig først mod slutningen af året, hvor alle andre muligheder er udtømt”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Af de seks måneder på NordicBets liste er november den måned, som statistisk set er mest sandsynlig. Siden 1945 er fire folketingsvalg blevet afholdt i november, mens oktober, december og januar hver har lagt dage til tre af slagsen.

Spil på det næste valg hos NordicBet.dk >>

 

nordicbet-blue-580x330