FIFA Puskas Award 2016: Odds på årets mål i 2016

puskas_award_credit_fifa

Artikelfoto: FIFA.com

Hvem scorede det bedste mål i 2015? Det finder vi ud af d. 11. januar, når FIFA kårer dette års vinder af FIFA Puskas Award.

Puskas Award uddeles hvert år til den spiller – kvinde eller mand – som har scoret årets mest spektakulære mål. Som navnet afslører, gives hæderen til ære for den legendariske Ferenc Puskas, som i 1950’erne scorede mål på stribe for Real Madrid og det ungarske landshold i dets storhedstid. 84 mål i 85 landskampe og i alt 512 mål i 528 kampe gjorde Ferenc Puskas til en af fodboldhistoriens største måltyve.

Puskas Award blev første gang uddelt til Cristiano Ronaldo i 2009 for et fabelagtigt mål for Manchester United mod Porto i Champions League kvartfinalen, og siden da er titlen gået til Hamit Altintop i 2010, Neymar i 2011, Miroslav Stoch i 2012, Zlatan Ibrahimovic i 2013 og senest James Rodriguez i 2014 for et mål for Columbia under VM i Brasilien.

Det er læserne på FIFA.com som stemmer om årets mål, og feltet på i alt 10 nominerede til årets mål i 2015 er nu reduceret til bare tre; Lionel Messi, Alessandro Florenzi og Wendell Lira.

Betfair er klar med odds på FIFA Puskas Award 2015, og her er Lionel Messi favorit til odds 1.25, mens der er gode odds 7.00 at hente på både Florenzis- og Wendell Liras fantastiske scoringer.

 

Odds på Puskas Award 2015 her >>

* Find spillet hos Betfair under Sportsbook > Specialspil > FIFA Puskas Award

 

Odds på Puskas Award 2015: Messi er favorit

Lionel Messis mål i Copa del Rey-finalen mod Athletic Bilbao er favorit til odds 1.25, og det forstår man måske godt, når man ser målet. Messi modtager bolden ved midterlinjen og er stærkt presset af tre modspillere oppe mod sidelinjen. Alligevel tørrer den argentinske troldmand egenhændigt hele Bilbaos forsvar, og banker bolden i kassen ved den forreste stolpe til 1-0 i Barcelonas 3-1 sejr.

Barcelona var også involveret i en af to andre scoringer, nemlig Alessandro Florenzis fantastiske scoring mod Barcelona for Roma i Champions League. De fleste husker nok denne perle, hvor Barcelona-keeperen Tor Stegen er kommet lidt for langt ud af sit mål, og Florenzi tager chancen meget, meget langt udefra. Bolden rammer træværket og sejler ind og skaffer Roma ét point i kampen som sluttede 1-1. Dette fabelagtige mål kan spilles til odds 7.00.

Sidst med ikke mindst er Wendell Lira med i kampen med sit mål, hvor afslutningen minder om noget taget ud af en Jackie Chan-film. Afleveringen er lidt for høj og ender med at ligge i en skæv vinkel bag ved Lira, som løser problemet ved at Kung Fu-sparke bolden i mål på akrobatisk vis. Helt klart vores favorit her på redaktionen, men hvad siger du? Husker du målene? Ellers kan du se dem forneden. De er bestemt et gensyn værd alle tre.

 

Se årets mål og stem på favoritten!

Du kan stemme og se målene her på FIFA.com, og hvis du vil se odds på Puskas Award 2015, kan du besøge Betfair herunder, hvor der er odds på de tre resterende kandidater.

 

Odds på Puskas Award 2015 her >>

* Find spillet hos Betfair under Sportsbook > Specialspil > FIFA Puskas Award

 

betfair-580x330