FC København har åbnet forårssæsonen med to 0-0 kampe i Parken mod Brøndby og Ludogorets, og nu venter så den første udekamp i 2017, når Løverne skal en tur til Farum og møde Tigrene fra FC Nordsjælland.

FCK har altså stadig til gode at score det første betydningsfulde mål i 2017, men mon ikke det kommer i kampen mod FCN søndag d. 26. februar? FCN er i hvert fald ikke startet super overbevisende, da det blev til et 0-1 nederlag hjemme mod Lyngby i forårspremieren, og FCN rundede også efteråret af med to kampe uden sejr.

Ser vi på odds på FCN vs FCK, er det da også gæsterne som er gigantiske favoritter hos bookmakeren bet365, som lige nu giver odds 1.57 på FCK-sejr. Derimod er der et flot odds 6.00 på FC Nordsjælland, mens uafgjort kan spilles til 3.75 gange pengene.

Kampen vises direkte på Canal 9 med kampstart kl. 16.00, og hvis du vil spille på kampen, er vi klar med spilforslag til FCN vs FCK forneden.

 

Spilforslag til FCN vs FCK

FCKs defensiv er jernhård, hvilket understreges af, at der stort set aldrig går mål ind på Løverne, hverken i Superligaen eller ude i Europa. Ganske imponerende hvad Zanka og Co. formår at præstere uge efter uge i bageste kæde hos FCK. Blot 8 mål har FCK sluppet ind i 22 kampe i Superligaen i denne sæson, og FCN får det formentligt også svært her mod FCK.

Vi tror på en 0-2 sejr til FCK, hvilket kan spilles hos bet365 til odds 7.00. Her er der også odds 5.00 på Cornelius og 9.50 på Toutouh som første/sidste målscorer i kampen.

bet365 tilbyder også odds 2.50 på udsagnet: “FCK vinder – Begge hold scorer (nej)”, hvilket er et fint odds, hvis man tror FCK vinder kampen uden FCN kommer på tavlen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>