FC Midtjylland – FC København odds: Alt du skal vide om pokalbraget

Der er ikke den store tvivl om, at det største brag i 1/8-finalerne af Sydbank Pokalen skal spilles søndag aften klokken 19:30 på MCH Arena i Herning. Her tager de danske mestre fra FC Midtjylland imod Danmarks fodboldflagskib FC København, og det kunne sagtens gå hen og blive en underholdende og målrig kamp. Særligt fordi løverne fra hovedstaden har en masse at revanchere. De har således tabt intet mindre end fire opgør på stribe til ulvene fra Heden.

Midtjyderne var bagud to gange mod Brøndby IF på hjemmebane i mandags, men endte alligevel med at tage alle tre point. Blandt andet på grund af en storspillende Marc Dal Hende, som både udlignede til 1-1 og scorede sejrsmålet til 3-2. Kenneth Andersen har altså stadig ikke prøvet at smide et eneste point i sin korte tid som Superliga-cheftræner.

Københavnerne tog hjemme i Parken mod AGF i søndags, hvor de også var i problemer undervejs. Robert Skov løb dog med alle overskrifterne, da han scorede for femte ligakamp i streg og var hovedårsagen til, at Ståle Solbakkens spillere kunne snuppe en 4-2-sejr og tage alle tre point. FCK ligger derfor forsat på en delt førsteplads i ligaen – á point med FCM.

Hos bookmakeren bet365 forventer de et totalt tæt opgør. En hjemmesejr giver i skrivende stund odds 2,50, mens en udesejr giver pengene 2,63 gange igen. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,50. 

 

Odds på FCM - FCK hos bet365

 

De bedste odds på FC Midtjylland – FC København

Når det kommer til at placere et odds på FCM – FCK, så er der rigtig mange forskellige væddemål at vælge imellem. I dette afsnit vil vi tage et kig på nogle af de største markeder og finde frem til, hvad der er bedst værdi i at spille på. Vi starter med at tage et kig på 1×2 og kommer med vores bedste bud på en vinder af kampen.

Hvem vinder?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Som nævnt i indledningen har Ståle Solbakken ikke formået at snuppe en sejr mod midtjyderne i mere end ét år. Det var i Telia Parken den 10. september 2017, hvor et nervepirrende opgør endte med en 4-3-sejr til københavnerne. For at finde den sidst vundne kamp på MCH Arena skal vi dog yderligere et år tilbage, da FC København ikke har vundet i Herning siden den 30. oktober 2016. Her sørgede to scoringer af Federico Santander for en stensikker 1-3-sejr.

Det er altså med god grund, at FC Midtjylland er blevet gjort til forhåndsfavoritter, da de har haft et rigtig godt tag løverne igennem længere tid. Særligt på hjemmebane er ulvene en magtfaktor, da de ikke har smidt et point siden juli måned og ikke har tabt foran deres egne fans i over et halvt år. Efter vores bedste overbevisning ligger værdien i at spille på en hjemmesejr.

 

Scorer begge hold?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Næste punkt på dagsordenen er, om begge mandskaber får netmaskerne til at blafre. Tager man et kig på deres seneste indbyrdes opgør, så er svaret på det spørgsmål et stort rungende ja. I ni ud af de sidste ti kampe mellem FCM og FCK har både midtjyderne og københavnerne været på tavlen. Sandsynligheden for at det sker igen i Sydbank Pokalen er derfor rigtig stor. Både værterne og gæsterne har nemlig nogle ekstremt målfarlige spillere på holdkortet. Det ville bestemt ikke undre os, hvis der bliver tale om en regulær målfest på MCH Arena. Både Dame N’Doye, Viktor Fischer og Robert Skov er fyr og flamme for udeholdet, mens Paul Onuachu og Marc Dal Hende har været brandvarme for hjemmeholdet.

Selvom oddset på begge hold scorer måske ikke er særligt højt, er det stadig meget anbefalesværdigt. Det er således blot sket én enkelt gang i mere end to et halvt år, at disse to klubber har forladt banen uden begge er kommet på tavlen. Det var den 18. maj i år, hvor FC København tabte med 0-2 i Parken til FC Midtjylland i et succesfyldt forsøg på at sabotere Brøndbys mesterskabsdrømme. I vores optik er der nærmest statsgaranti på, at både FCM og FCK får netmaskerne til at blafre i denne pokalkamp.

 

Hvor mange mål?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Efter at have peget på en vinder og bestemt sig for om begge hold scorer, kan man jo passende tage et kig på måltotalen. Her er der rigtig gode penge at hente, hvis man kan forudsige lige præcis, hvor mange gange der bliver scoret i opgøret. Tager man et kig på de sidste fire kampe mellem disse to mandskaber på MCH Arena, har der været enten fire eller fem mål. To gange har FC Midtjylland vundet med 3-1, mens det også er blevet til to 3-2-sejre. Det ville bestemt ikke undre os, hvis der kommer mere af samme skuffe i aften.

Som skrevet før tror vi mest på en hjemmesejr og at begge hold scorer. Det helt store spørgsmål er nu, om midtjyderne slår københavnerne med ét eller to mål. Umiddelbart hælder vi mest til førstnævnte scenarie, da det her opgør ifølge os lugter langt væk af en målfest. Vores bedste bud er, der kommer fem scoringer, og at kampen ender med en 3-2-sejr til FCM.

 

Spilforslag til FC Midtjylland – FC København

Udover at anbefale en hjemmesejr, begge hold scorer og at det bliver en regulær målfest, har vi også et par andre fiduser oppe i ærmet. Selvom bet365 ikke er ude endnu med odds på hvem der scorer i kampen, har vi stadig et par rigtig gode bud på et par stykker, som sagtens kunne få netmaskerne til at blafre. Først og fremmest ser Robert Skov totalt ustoppelig ud for tiden. Han har således scoret i sine sidste fem Superliga-opgør, hvor det er blevet til seks mål. Hvis man kan få ham som målscorer til omkring odds fire, er det værd at smide en skilling efter.

Et andet rigtig frækt bud kunne være den venstre wingback Marc Dal Hende. Udover at have lavet to kasser i mandags, plejer han nemlig også tit at komme på måltavlen mod FCK. I to af de seneste tre kampe på MCH Arena mellem disse to mandskaber har han nemlig været på pletten. Kan han spilles som målscorer til cirka odds fem, er det bestemt anbefalesværdigt.

Hvis man mere den konservative type, er der naturligvis også de to bomstærke boksspillere Paul Onuachu og Dame N’Doye. Begge angriberne har vist fin form foran kassen igennem længere tid og har lavet henholdsvis ti og elleve mål i alle turneringer denne sæson. Onuachu kan spilles helt ned til omkring odds 2,50, mens N’Doye helst skal give pengene næsten tre gange igen, før det kan betale sig at spille på.

Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig også nævne Viktor Fischer. Den tidligere Ajax-angriber scorede i søndags mod AGF, og han er simpelthen for god til at spille i Superligaen. Han har dog ikke rigtig for vane at score i Herning. Blot én gang er det lykkedes ham indtil videre.

 

Odds på FCM - FCK hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.