Der er begyndende krisetider at spore hos FC København, hvor pointhøsten i Superligaen har været uacceptabel hos de danske mestre indtil videre. Kun én sejr i fem kampe er ikke godkendt, når man er forsvarende danske mestre, og det vil Ståle Solbakken selvfølgelig rette op på med en sejr lørdag mod SønderjyskE i Parken.

Dog har FCK kun formået at få uafgjort i de tre første hjemmekampe, og SønderjyskE er i god form i øjeblikket, hvilket du kan læse mere om i optakten forneden.

Ser vi på FCK vs SønderjyskE odds, er der i skrivende stund odds 1.75 på FCK og odds 4.75 på SønderjyskE. Uafgjort kan spilles til odds 3.60. Se kampen direkte på Canal 9 med kick off 18.00 lørdag d. 19. august.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: SønderjyskE vs FC København

De danske mestre fra FC København synes at være en skygge af sig selv i øjeblikket, hvor det kun er blevet til én sejr i de fem Superliga-kampe på denne side af sommerpausen. Samtidigt har klubben fedtet sig videre i Champions League-kvalifikationen uden samlet set at virke overbevisende imod Zilina og Vardar Skopje. Det store spørgsmål er, om det bliver i denne weekend, at FCK kommer i gang i Superligaen.

FCK’erne må unægteligt have mange tanker på næste uges vigtige returopgør mod Qarabag i Champions League-kvalifikationen, hvor københavnerne tabte det første opgør med 1-0 i sidste uge. Dét kan smitte af på indsatsen i Parken mod SønderjyskE på lørdag, da næste uges returkamp må anses som værende sæsonens vigtigste kamp for FCK.

Sønderjyderne slog senest AGF med 3-0 hjemme og fik 1-1 ude mod Lyngby, så spillerne i Haderslev-klubben har god grund til optimisme før kampen mod FCK.

FC København har nemlig helt undtagelsesvist ikke vundet en eneste af deres tre hjemmekampe i denne sæson, hvor det er blevet til 1-1 mod AaB, 0-0 mod Hobro og senest 1-1 mod AC Horsens. Ser vi på spil og chancer i de tre kampe, skal FCK måske endda være tilfredse med pointhøsten.

SønderjyskE er et hold, som altid kommer med masser af fight, og denne gang må sønderjyderne kunne lugte løveblod og chancen for tre historiske point i Parken.

 

Spilforslag til kampen

FCKs dårlige form i den hjemlige Superliga, sammenholdt med SønderjyskE seneste resultater, gør at vi øjner en overraskelse i Parken på lørdag. Vi spiller SønderjyskE-sejr til odds 4.75, og gætter på 1-2 som korrekt målscore. En sejr på 1-2 til gæsterne udløser odds 15.00 hos bet365.

Bookmakeren har også odds 2.50 på et SønderjyskE-mål i første halvleg, hvilket sagtens kan blive en realitet, hvis SønderjyskE formår at tage de Champions League-drømmende københavnere lidt på sengen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330