Indlæser...

FCK er flyvende i Superligaen, hvor de danske mestre stadig er ubesejrede. Den danske presse har i forening kaldt dette FCK hold for det måske stærkeste klubhold, vi nogensinde har set i dansk fodbold, og tirsdag aften skal det stå sin sande prøve mod Porto i Parken.

Det er en skæbnekamp for FCKs videre færden i Champions League, for taber FCK er det ikke længere muligt at avancere fra gruppen til knockout-fasen. Vinder FCK derimod, kan københavnerne selv afgøre løjerne i den sidste kamp mod Club Brügge. Et uafgjort resultat vil betyde, at FCK skal vinde mod Brügge, mens Porto skal tabe hjemme til Leicester.

Ser vi på odds på FCK vs Porto hos bet365, er der odds 3.20 på FCK-sejr, mens en sejr til Porto giver odds 2.50. Uafgjort er ikke et drømmeresultat for FCK, men det holder dem dog i live inden sidste runde, og uafgjort giver odds 3.25.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

FCK vs Porto vises på 3+ med kick off 20.45, men allerede fra kl. 19.00 kan du følge optakten i Champions League studiet.

Forneden kan du læse vores optakt til FCK vs Porto, og se flere udvalgte odds på kampen fra bookmakeren bet365.

Optakt: FCK vs Porto

fck-fc-porto

FCK vandt senest med 1-2 i Aalborg, men det skulle vise sig at blive tre dyre point for københavnerne, som måtte se Andreas Cornelius udgå med en fiberskade. I dagene derpå kom så meldingen om, at “Corner” er ude for resten af efteråret, og samtidigt er også Federico Santander skadet til kampen mod Porto, hvilket selvfølgelig er en alvorlig streg i regningen for Solbakken.

FCK er hårdt ramt på offensiven op til den vigtige skæbnekamp, men nu har vi hørt om FCKs brede trup hele sæsonen, så vi ser frem til at se Ståle Solbakken gøre brug af denne i nødens stund. Angiveligt ligner det, at Verbic kommer til at danne angrebsmakker med Pavlovic i front, da Solbakken angiveligt ikke vil spille med én mand alene på toppen i en kamp som skal vindes i Parken.

Selv om FCK er ramt af skader i angrebet, og Porto er gjort til bookmaker favoritter før kampstart, tillader vi os alligevel at tro på FCK. Porto tabte senest 3-2 på udebane i den portugisiske pokal til Chaves, og i den seneste Champions League kamp mod Club Brügge skulle Porto bruge 93 minutter på at score til 1-0. Det kan godt være Porto er nr. 2 i den portugisiske liga, men bedømt på de seneste kampe, er det ikke et synderligt frygtindgydende mandskab FCK skal op i mod.

 

Spilforslag til kampen

FCK kan sagtens overvinde Porto i Parken, hvor københavnerne stadig er ubesejret i denne sæson på tværs af alle turneringer. FCK var helt på højde med Porto i den omvendte kamp i Portugal, hvor FCK skulle reduceres til 10 mand før Porto for alvor fik styr på de danske mestre.

Hjemme i Parken tror vi hjemmebanefordelen bliver afgørende, og Porto må rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Vi spiller FCK-sejr til odds 3.25, hvilket vi synes er et fabelagtigt odds på FCK i Parken.

Herunder kan du frem til kampstart se flere udvalgte, opdaterede odds på FCK vs Porto hos bet365.

Indlæser...

 

bet365-580x330