Lyngby fik et fornuftigt udgangspunkt før returkampen med hjem, da det kun blev til et spinkelt 2-1 nederlag mod Krasnodar i Rusland. Nu skal David Nielsen og Co. forsøge at overraske alt og alle med en sejr på hjemmebanen, og iflg. bookmakerne er dét slet ikke så usandsynligt endda.

Lyngby leverede seneste en flot præstation i Brøndby, hvor det dog blev til et 5-3 nederlag på Vestegnen, men Lyngby havde stor ære af kampen, og det får de formentlig igen mod Krasnodar.

Hos bet365 er der odds 3.10 på Lyngby og odds 2.30 på Krasnodar, mens uafgjort – som vil sende russerne videre – kan spilles til odds 3.25.

Læs mere om kampen mellem Krasnodar og Lyngby forneden i vores optakt, eller gå til bet365 nu for flere odds på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Lyngby vs FC Krasnodar

Optakten er skrevet før første kamp i Rusland.

Lyngby har allerede elimineret Bangor City fra Wales og Slovan Bratislava fra Slovakiet i deres færden i Europa League-kval’en i år, men nu venter en styrkeprøve af de store mod Krasnodar, som i sidste sæson tog fjerdepladsen i den russiske Premier League.

Man behøver bare at kigge på den estimerede trupværdi hos det anerkendte transfersite, transfermarkt.com, for at se forskellen på papiret mellem disse to klubber. Mens Lyngbys samlede spillertrup er vurderet til €6,75 mio. (ca. 50 mio. kr), er Krasnodars trup iflg. sitet €82,1 mio. værd (ca. 610 mio. kr.), så der er naturligvis en verden til forskel på kvaliteten af spillerne i de to trupper.

Iflg. hjemmesidens oplysninger er Krasnodar dog uden klubbens helt store stjerne, angriberen Fedor Smolev, som sidder ude med en skade.

Krasnodar træder først ind i turneringen i denne runde, så dette bliver den første europæiske kamp for russerne i denne sæson. Den russiske liga er dog startet for denne sæson, og her er Krasnodar startet med to sejre på 1-2 ude og 2-0 hjemme mod hhv. Rubin Kazan og upåagtede Tosno.

Lyngby er selvfølgelig gigantiske underdogs her, men man kan håbe at russerne undervurderer David Nielsens tropper, som har vist adskillige gange, at netop dét kan være en farlig ting at gøre.

Spil på kampen hos bet365.dk >>