FC København – AC Horsens odds: Målrigt opgør venter i Parken

Med seks spillerunder tilbage af Superligaen er det blot fire point, der adskiller FC Nordsjælland og FC København på tredje- og fjerdepladsen. Dermed er der lagt op til en spændende duel om bronzemedaljerne. Det kræver dog, at FCK slutter sæsonen godt af, og denne slutspurt skal inkludere en hjemmesejr over AC Horsens.

FCK vandt onsdag aften for første gang i tre kampe, da de besejrede AaB med 2-1 på hjemmebane. Københavnerne spillede en rigtig fin kamp, men offensiv uskarphed og defensivt sjusk var endnu en gang tæt på at koste dem sejren.

Horsens har blot fået et point i de første fire slutspilskampe. Pointet kom dog i sidste spillerunde, hvor Horsens var yderst tæt på at slå FC Nordsjælland. Horsens havde faktisk føringen indtil det 89. minut, hvor FCN udlignede på straffespark. Dermed ser Horsens ud til at være i en opadgående formkurve.

På trods af FCK’s svingende form har de danske bookmakers stor tiltro til københavnerne. Hos NordicBet får man for eksempel odds 1,35 på en hjemmesejr og odds 9,75 på tre point til AC Horsens.

 

Spil på kampen her

 

Optakt: FC København – AC Horsens

FC København

FC KøbenhavnEfter to nederlag til FC Midtjylland og Brøndby kom FCK onsdag tilbage på sporet, da de besejrede AaB på hjemmebane. Da Nordsjælland samtidig satte point til imod AC Horsens, kom københavnerne et skridt nærmere bronzemedaljerne.

FCK leverede generelt en rigtig flot præstation imod AaB, hvor de skabte chancer på stribe. Havde afslutningerne været lidt bedre eller AaB-målmand Jacob Rinne lidt dårligere, havde københavnerne vundet komfortabelt. Ser man bort fra de manglende mål, var offensiven dog fremragende. Især Viktor Fischer var elektrisk, og han scorede et decideret drømmemål i anden halvleg, hvilket gjorde ham til matchwinner.

Samtidig var kampen dog også meget symptomatisk for FCK’s sæson. På trods af de kom planmæssigt foran i første halvleg og dominerede totalt, udlignede AaB nemlig alligevel. Jakob Blåbjerg kunne helt uhindret heade et hjørnespark i kassen. Målet kom efter en stor fejl fra Stephan Andersen, der fuldstændig mistimede sit indgreb på indlægget. I slutningen af kampen, da FCK førte 2-1, gav de, ligesom imod Brøndby, et dumt frispark væk tæt på målet. Denne gang gik det dog ikke helt så slemt, da Yann Rolims skud kun ramte overliggeren og efterfølgende hoppede væk.

Det er dog dybt bekymrende, at FCK ikke kan lukke kampene. Det kostede dem sejren imod både FCM og FCK, og det var tæt på igen imod AaB. Det er som om, spillerne bliver nervøse, når kampene skal afgøres, hvilket bestemt ikke ligner FCK. På trods af truppens mange stjerner mangler der lederskikkelser, der går forrest, når det spidser til. Tidligere kunne man regne med William Kvist i disse situationer, men i disse dage er landsholdsspilleren snarere en omvandrende katastrofe.

Ståle Solbakken døjer stadig med mange skader. Han må således undvære målmændene Robin Olsen og Laszlo Köteles, forsvarsspilleren Pierre Bengtsson, midtbanespiller Aboubakar Keita og angriberne Pieros Sotiriou og Andrija Pavlovic.

 

AC Horsens

achDen gule fare fra Horsens var yderst imponerende i efteråret, hvor grundlaget til mesterskabsslutspilskvalifikationen blev lagt. Sidenhen er Bo Henriksens tropper faldet en del i niveau, og det er tydeligt, at de ikke længere har det helt samme spændingsniveau som tidligere. Horsens spillerne virker en smule tilfredse, hvilket cheftræneren også har bemærket.

– Det er klart, at når man render rundt som ansvarlig leder og går benhårdt efter én ting, nemlig at blive i Superligaen, så kan man godt have en tendens til at slappe en lille smule af, når det mål er nået. Jeg har måske haft en lille smule for meget fokus på det hold, som skal møde ind 1. juli, fortalte han til Bold.dk onsdag.

Siden nederlaget til AaB i sidste weekend har Bo Henriksen haft stor fokus på, at få ilden tilbage i sine spillere. Selvom de ikke længere har det store at spille for, skylder de sig selv og fansene at slutte sæsonen af på en måde, de kan være stolte af.

Det var præcis, hvad de gjorde imod FC Nordsjælland i onsdagens kamp. Her leverede Horsens en rigtig solid præstation, hvor de virkelig formåede at sætte Nordsjælland under pres. Fysisk dominerede Horsens totalt, og tårnhøje Simon Okosun var evigt farlig foran mål. Derfor var det bestemt også fortjent, da Horsens kom foran 2-1 i kampens 83. minut. De gule kæmpede stenhårdt i gennem hele kampen, og det var tydeligt, at de troede på sejren. Af samme grund var det næsten hjertesskærende, da Delphin Tshiembe begik straffespark i det 89. minut, hvilket Mathias Jensen altså udnyttede til at udligne til slutresultatet 2-2.

Selvom Horsens ikke fik de tre point, leverede de en præstation, som de kan bygge videre på. Bo Henriksens spillere viste igen, at de kan drille de bedste hold, og de gav fansene en grund til at være optimistiske. I Parken kan Horsens endda spille helt uden pres, da ingen forventer noget fra dem.

Bo Henriksen råder da også over en stort set skadesfri trup. Hans eneste fravær er således angriber Mathias Kristensen, der alligevel ikke ville have startet.

 

FCK – Horsens spilforslag

Alt tyder på, at FCK tager sejren i Parken. Odds 1,35 på et FCK-hold i sin nuværende tilstand frister dog ikke for alvor. FCK-holdet er simpelthen for ustabilt, og især defensivt er der for mange spørgsmålstegn.

Netop de mange spørgsmålstegn giver dog anledning til et andet spil. FCK har ikke holdt et rent but siden starten af marts, hvor de slog AGF 1-0 på udebane. Siden da har de spillet seks kampe, hvori de har lukket hele 11 mål ind. Syv af disse mål har været efter dødbolde, hvilket er en af AC Horsens’ specialiteter. Derfor tyder meget på, at Horsens også kommer på tavlen i Parken.

På tavlen forventer vi bestemt også, at FCK kommer. Offensivt ser det rigtig fint ud for Københavnerne, der har scoret i de seneste 13 Superliga-kampe. Vi anbefaler derfor et spil på, at begge hold scorer til odds 1,88 hos NordicBet.

Sådan kan du finde et McGregor vs. Khabib livestream

Her kan du få de bedste McGregor vs. Khabib odds

 

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

odds