Tid til revanche? Nye kunder får forhøjet odds på Brøndby – FC Midtjylland

I en nervepirrende kamp i Parken trak FC Midtjylland det længste strå på Store Bededag, da de på straffespark slog Brøndby i pokalfinalen. Allerede mandag aften er der lagt op til en revanchekamp, når Brøndby Stadion danner rammerne for Brøndby – FC Midtjylland. Brøndby kan med en sejr bringe sig tilbage i spillet om fjerdepladsen og en potentiel kamp om en plads i Europa, mens FC Midtjylland ikke har alverden andet end æren at spille for.

Tror du, at FC Midtjylland igen gør det grimme ved Brøndby, eller spiller motivationen for stor en rolle i aftenens kamp? Uanset hvad har 888sport et tilbud til dig. Spil for op til 50 kroner på enten Brøndby eller FC Midtjylland og få forhøjet din gevinst op til 600 kroner på Brøndby-sejr eller op til 650 kroner på FC Midjylland-sejr.

Derudover kan du benytte dig af 888sports indbetalingsbonus sammen med dette tilbud. Hos 888sport får du 100 % oveni, når du indbetaler mellem 80 kroner og 1.000 kroner. Du skal bare bruge koden 100BONUS under oprettelsesprocessen.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten Brøndby eller FC Midtjylland vinder kampen.

Klik på et link her på siden, og du vil blive sendt videre til 888sports kampagneside, hvor du kan læse mere om tilbuddet. Her kan du også oprette din nye 888sport-konto. Klik på “SPIL NU” og udfyld dine personlige oplysninger, inden du indbetaler mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS.

Til sidst skal du blot spille for op til 50 kroner på enten sejr til Brøndby eller FC Midtjylland. Dit forhøjede odds giver enten odds 12 på hjemmesejren eller odds 13 på udesejren. I praksis betyder det, at du får 600 kroner igen, hvis du spiller på Brøndby for 50 kroner og vinder, og du får 650 kroner igen, hvis du spiller 50 kroner på FC Midtjylland og vinder.

Vinder du på dit væddemål, skal du spille dine vundne penge igennem seks gange til odds på mindst 1,50, hvis du ønsker at udbetale dem. Det har du 60 dage til at gøre.

Det er ikke muligt at benytte dig af cashout sammen med dette tilbud.

Regler og vilkår hos 888sport

Hvis du i forvejen er kunde hos 888sport, har du ikke mulighed for at benytte dig af dette tilbud, da det kun er for nye kunder. Vinder du på dit spil, skal du indenfor 60 dage spille din gevinst igennem seks gange til minimumsodds 1,50.

Du kan ikke bruge cashout, når du benytter denne kampagne, og det er ikke muligt at indbetale med Skrill eller NETELLER sammen med tilbuddet.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund