Få odds 8 på Messi scoring samt Barcelona sejr over Real Madrid hos Mr Green!

I La Liga er igen tid El Clásico, når Barcelona tager imod Real Madrid. Lionel Messi har ikke scoret imod Real Madrid de sidste tre gange, den lille troldmand har været i kamp mod kongeklubben. Men i det store billede er Messi rigtig giftig, når modstanderen er Real Madrid. Således har han scoret flotte 26 mål i 41 kampe, og det må være på tide at vi får endnu et mål onsdag. I La Liga har Messi endda været endnu mere imponerende, og har hele 18 mål i blot 25 kampe. Derudover har Barcelona også et godt tag på Real Madrid, og har vundet fire af de sidste seks kampe. Imens Real ikke har vundet over Barcelona siden 2017, da de i august vandt Supercuppen.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på at Messi scorer samt Barcelona sejrer til odds 8. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at Messi scorer og Barcelona vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Real Madrid. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 8, er sat op fra deres originale odds på 2,40, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Få odds 8 på Messi og Barcelona sejren lige her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved et Messi mål samt Barcelona sejr over Real Madrid til odds 8
  3. Vind kølige kontanter når FC Barcelona har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at Messi scorer og FC Barcelona slår Real Madrid og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske kanal TV2 fra kl.20:00.

 

Derfor scorer Messi og Barcelona vinder kampen

Messi startede sæsonen med en skade, og skulle lige have gang i benene da han vendte tilbage. Men nu har han for alvor fundet målnæsen frem igen, og har scoret ikke færre end 14 mål i sine seneste 13 kampe for den catalanske klub. Dermed ser det altså ud til, at troldmanden fortsætter sin uhyggelige statistik fra de mange seneste sæsoner. Hvor ingen andre har præsteret så stabilt, som den lille argentiner med så mange mål. Store spillere har det også med, at hæve niveauet i store kampe og det gælder helt sikkert også Messi. Det er derfor forventeligt, at Barcelona får en topmotiveret Messi der vil gøre alt for at score, samt sikre sejren.

I La Liga har de to klubber mødtes hele 178 gange, og i skrivende stund er det helt lige mellem dem. Begge har vundet 72 gange, imens de har stået 34 kampe uafgjort. Men Barcelona har alt andet lige fået tvunget sig til, at have overtaget med fire sejre og to uafgjorte i de seneste seks opgør. Til onsdagens kamp har Barcelona fordel af hjemmebanen, men også Messi to kollegaer i angrebet. Antoine Griezmann har lavet seks mål i ligaen, imens Luis Suarez har scoret ni. Til sammenligning har Real Madrid kun Karim Benzema, til at true Barcelona defensiven. Han er delt topscorer med 12 ligamål, som Messi i øvrigt også har scoret. Næste mand på Real Madrids scoringsliste er Sergio Ramos, der har lavet tre mål. Udslaget i onsdagens El Clásico kan ende med, at blive hvor mange mål de to hold kan lave og her ser Barcelona stærkest ud!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil onsdag den 18. december klokken 20:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Du finder væddemålet under kategorien “Specials”. Scorer Messi og vinder FC Barcelona kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Scorer Messi og vinder FC Barcelona kampen, får du som skrevet odds 8 fremfor det originale odds på 2,40. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Få odds 8 på Messi og Barcelona sejren lige her

 

Officielt logo for Mr Green