I aften klokken 21.00 skal Portugal forsøge at få deres første sejr ved EM i Fodbold 2016 mod Østrig. Portugals første kamp endte skuffende med 1-1 mod Island og Cristiano Ronaldo var en skygge af sig selv i kampen. Det må derfor være en topmotiveret Ronaldo der skal forsøge at score i sin 4. EM turnering i træk.

Se også: De bedste odds på Portugal vs Østrig

Som regel siger eksperterne at man skal odds på at Ronaldo scorer i en kamp når oddset stiger til over 2.00. I dagens kamp er oddset oppe på 2.02, men faktisk kan du få hele odds 7.00 på at Ronaldo scorer i kampen mod Østrig.

Det kan du hvis du endnu ikke er kunde hos 888Sport. Det er nemlig et eksklusivt tilbud til nye 888Sport kunder, foruden de 100% op til 1.000 DKK du også får i bonus som ny kunde.

Du kan spille for op til 100 DKK på det ekstra høje odds og altså score 700 DKK i stedet for 202 DKK hvis Ronaldo banker bolden i nettet.

 

Sådan fungerer Super Odds på Ronaldo

Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com
Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com

Super Odds-tilbuddet gælder altid kun for helt nye spillere hos 888, som endnu ikke har en aktiv konto. For at åbne en konto på den korrekte måde, kan du benytte linket herover, som går direkte til 888s kampagneside for dette tilbud.

Når du er oprettet og har indbetalt penge, kan du spille op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Sådan spiller du:

Find spillet hos 888sport, og placér et væddemål til det normale kampodds. Lige nu er odds 2.02 på at Ronaldo scorer mod Østrig, og det er naturligvis det odds, som alle eksisterende 888-kunder kan spille på til EM 2016 kampen.

Placér blot dit væddemål på op til 100 kr. til det normale kampodds, og hvis dit hold vinder, får du gevinsten fra det normale odds med det samme.

Den overskydende gevinst udbetales indenfor 72 timer, og den overskydende gevinst skal omsættes 10 gange til minimum odds 1.50.

 

Ungarn-Portugal-flag