EM 2016: Odds på Portugal vs Østrig i Gruppe F

Indlæser..

Både Portugal og Østrig kom skidt fra land ved EM i Frankrig, og nu er begge hold pisket til point – og helst tre styks – i den sene kamp på Parc des Princes lørdag d. 18. juni kl. 21.00.

Bookmakerne er klar med odds på Portugal vs Østrig, og her er Ronaldo og Co. favoritter, men spørgsmålet er om Østrig kan finde den form frem, som på forhånd gjorde dem til én af bookmakernes outsidere til EM-guldet.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Portugal giver odds 1.80 til at vinde, mens der er et godt odds 5.25 på Østrig. Hvis nogen kan være tilfredse med uafgjort må det være Portugal, men det er ikke et drømmeresultat for nogle af mandskaberne. Slutter kampen alligevel uafgjort, kan du få pengene 3.60 gange igen.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Portugal vs Østrig, og du kan selvfølgelig finde endnu flere odds og liveodds på kampen hos bet365.

Indlæser..

 

Optakt: Portugal vs Østrig

Portugal flagPortugal var alles favoritter til at vinde Gruppe F ved EM 2016, men Ronaldo og Co. fik ikke den start på EM som man havde håbet på, da det kun blev til 1-1 i åbningskampen mod Island. Islændingene fik pakket Ronaldo fornuftigt ind i det meste af kampen, og dermed gik det, som det ofte går, når Ronaldo ikke vinder kampene for Portugal. Nani gjorde ellers sit, da han bragte Portugal foran midt i første halvleg, men Island fik vist, at man kan presse Portugal på defensiven, da Bjarnasson udlignede til slutresultatet 1-1 i starten af anden halvleg.

Ikke den bedste start for Portugal, som nu skal forsøge at hente tre point mod Østrig. Det bør blive en anden kamp for portugiserne, som var tydeligt frustreret over Islands defensive indstilling til kampen, for Østrig skal – efter deres 0-2 nederlag til Ungarn i første kamp – fremover stepperne og helst slå Portugal, hvis man vil videre fra gruppespillet. Dermed bør det blive en mere åben affære, hvilket nok bekommer Ronaldo, Nani og Quaresma bedre.

Traditionelt spiller Portugal dog tætte opgør med Østrig, og ser man på de seneste syv møder mellem de to lande, har Portugal kun vundet de to, mens Østrig har vundet én. Det store spørgsmål før kampen bliver, om Ronaldo kan træde i karakter, eller om andre kan gøre det for Portugal, hvis CR7 ikke gør det.

Målscorer-odds hos Portugal:

Når vi ser på potentielle målscorer hos Portugal, er det selvfølgelig Ronaldo som er største favorit til at score til odds 3.75. Ronaldo sparker med største sandsynlighed straffe og frispark for Portugal, og derudover er Ballon d’Or vinderen naturligvis også generelt bare farlig foran målet. Det beviste han dog ikke mod Island, og der kan måske være god værdi i at skyde efter en af de øvrige favoritter som Eder (odds 7.50), Nani (odds 8.00) eller Quaresma (odds 9.00).

Joao Moutinho kan også været et bud på en første målscorer for Portugal til odds 15.00, mens der eksempelvis er odds 29.00 på et sjældent mål af den kontroversielle Pepe.

 

Outsideren Østrig skuffede fælt i første kamp

Østrigs trup til EM 2016I skarp konkurrence med Belgien var Østrig det mest skuffende hold i første runde af gruppespillet ved EM. Tippet som en farlig outsider til at gå hele vejen i Frankrig, havde de fleste forventet, at Østrig kom fra land med en sikker sejr over undertippede Ungarn, men i stedet sluttede man kampen med 10 mod 11 og et nederlag på 0-2.

En katastrofal start på slutrunden for østrigerne, som nu skal ud og vinde over de altid nogenlunde kompetente portugisere eller slå Island i sidste runde. Tre point vil dog ikke nødvendigvis være nok, så det skal helst blive til mindst ét point mod Portugal, men Ronaldo og Co. vil være stærkt opsatte på at vaske 1-1 pletten mod Island af trøjerne. Det gør naturligvis ikke tingene lettere for Østrig, som også må undvære den vigtige centrale forsvarsspiller Aleksandar Dragovic, der så dobbelt gult mod Ungarn og sidder denne kamp over med karantæne.

Fraværet af Dragovic gør det endnu sværere for Østrig at holde nullet mod Portugal, og da kravet unægteligt bør hedde tre point i dette opgør, bør Østrig blæse til angreb og forsøge at tage portugiserne på sengen i samme stil som man gjorde mod Ungarn, hvor David Alaba hamrede den på stolpen efter bare et halvt minuts spil.

Det er dog svært at forblive optimister på Østrigs vegne, da alpelandet har tabt til Tyrkiet, Holland, Schweiz og Ungarn indenfor de seks seneste kampe. Derudover har Østrig slået Albanien og Malta med 2-1, hvor man ikke så overbevisende ud.

Målscorer-odds hos Østrig:

David Alaba, Junuzovic og til dels Arnautovic var de mest målfarlige spillere for Østrig i det første opgør mod Ungarn, men det er naturligvis centerforward Marc Janko som er favorit til at score først for Østrig. Janko kan spilles til odds 8.00. Ruben Okotie afløste Janko efter 65. minutter mod Ungarn, og angriberen kan spilles som næststørste favorit til odds 11.00.

David Alaba sparker formentlig straffe og frispark for Østrig, og viste også afslutningsmæssige kvaliteter mod Ungarn, og han kan spilles til odds 15.00. Den offensive midtbane Junuzovic giver odds 17.00, mens venstrefløj Arnautovic er sat til odds 13.00.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Portugal-Østrig-flag