Få odds 12 på Man Utd og odds 18 på Spurs hos betfair

Få odds 12 på en Man Utd-sejr og odds 18 på en Spurs-sejr

I aften klokken 21:00 går det løs på Old Trafford, når José Mourinho og Manchester United tager imod Mauricio Pochettino og Tottenham Hotspur. Vi er sikre på, at det bliver et brag af en kamp. Hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos betfair, så kan du faktisk gøre den endnu mere spændende.

Bookmakeren tilbyder nemlig netop nu alle nye kunder odds 12 på en sejr til værterne, mens tre point til gæsterne belønnes med odds 18. Der kan spilles op til 50 kroner på de forhøjede odds. Det betyder, at du kan sikre dig en gevinst på enten 600 kroner eller 900 kroner. Læs med nedenfor hvordan du får dit forhøjede odds.

 

Få forhøjede odds hos betfair lige her

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Hvis du har lyst til at tilføje en masse ekstra spænding til topbraget i Manchester, så skal du bare følge disse fire skridt.

  1. Gå til betfairs hjemmeside
  2. Opret en konto hos bookmakeren med promokoden ZFBJ4E 
  3. Sæt 50 kroner på enten Man Utd eller Spurs
  4. Vind enten 600 eller 900 kroner

Trykker du på vores links, så sender vi dig direkte videre til kampagnesiden hos betfair. Derved slipper du for selv at sidde og lede efter den med lys og lygte. På betfairs kampagneside finder du en stor hvid “Tilmeld dig nu”-knap (som den på billedet). Den skal du klikke på. For at oprette en bookmakerkonto skal du udfylde dine personlige oplysninger og bruge promokoden ZFBJ4E, da den giver adgang til de forhøjede odds. Benytter du dig af vores links, så bliver promokoden helt automatisk tastet ind for dig. Vi har altså sørget for, at du skal lave så lidt som overhovedet muligt.

Når bookmakerkontoen er oprettet, så mangler du bare at indbetale penge på siden og spille 50 kroner på enten Manchester United til odds 12 eller Tottenham Hotspur til odds 18. Hvis du spiller på hjemmeholdet, og de vinder, så snupper du en gevinst på 600 kroner. Oddser du på en sejr til udeholdet, og de leverer, så lyder din gevinst på 900 kroner. Gevinsten skal gennemspilles én gang indenfor 90 dage til minimum odds 1,50. Der er dog tusindvis af begivenheder at vælge imellem hos betfair, så det er ikke særlig svært at leve op til gennemspilskravet.

 

Hvem skal jeg spille på?

Som du måske har lagt mærke til, så er José Mourinho inde i lidt af en krise med Manchester United. Først brokkede han sig helt vildt over manglende indkøb, derefter havde de en forfærdelig pre-season. Selvom de slog Kasper Schmeichel og Leicester City med 2-1 i sæsonåbneren på eget græs, så kom de lynhurtigt ned på jorden igen. Mod Brighton & Hove Albion på fremmed græs tabte de således med 3-2 på en elendig første halvleg. Der er masser af snak i krogene, om at The Special One snart kan være fortid på Drømmenes Teater, så i vores optik er det ikke ham og hans hold du skal spille på.

Mauricio Pochettino og Tottenham er nemlig kommet meget bedre fra land. Selvom spillet ikke har været sprudlende, så har de stadig snuppet to sejre og seks point. Mod Newcastle på udebane vandt de med 1-2, da Jan Vertonghen og Dele Alli fik netmaskerne til at blafre indenfor de første 20 minutter. Mod oprykkerne Fulham på hjemmebane sørgede Lucas Moura, Kieran Trippier og Harry Kane for en 3-1-sejr. Derfor synes vi helt sikkert, at du skal gå efter guldet og spille dine 50 kroner på en Spurs-sejr til odds 18. Ikke nok med at du kan sikre dig den største gevinst, så er det også det mest plausible udfald efter vores bedste overbevisning.

 

Bookmakerens regler og vilkår

Hvis du allerede har oprettet en konto hos betfair, så kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud. Du kan maksimalt spille 50 kroner til de forhøjede odds, og hvis du vinder, så bliver din gevinst udbetalt umiddelbart efter dommeren fløjter af. Du må meget gerne spille mere end en halvtredser, men det vil kun være de første 50 kroner af din indsats, som bliver spillet til det forhøjede odds. Cash out-funktionen må du derimod ikke benytte dig af i løbet af kampen.

En eventuel gevinst skal som skrevet før gennemspilles én gang indenfor 90 dage til minimum odds 1,50. Derefter kan den kvit og frit udbetales direkte til din bankkonto. Vær opmærksom på at indbetalinger via NETELLER og Skrill ikke giver adgang til de forhøjede odds.

 

Få forhøjede odds hos betfair lige her

 

Få odds 12 på en Man Utd-sejr og odds 18 på en Spurs-sejr