Få Danmarks største bookmaker bonus på 5000 kr. hos Unibet

Brian_Laudrup_unibet_bonus_5000_580x365

* Regler og vilkår gælder

Unibet er klar med Danmarks største bookmaker bonus til alle nye spillere på 5000 kr.

Bonussen er fem gange større end den næststørste bonus på markedet netop nu, og det gør denne bonus ekstra lukrativ for den seriøse oddser, som gerne vil have fuld valuta for skillingen, når der skal satses stort på en kamp.

 

 

 

Sådan får du 5000 kr. bonus

For at kunne gøre brug af dette bonustilbud, kræves der, at du ikke har en konto hos Unibet i forvejen. Tilbuddet gælder nemlig kun for helt nye kunder.

For at få bonussen skal du oprette ny en konto, og derefter indbetale præcist 5000 kr. til kontoen. Hverken mere eller mindre.

I modsætning til “normale” bonusser adskiller dette tilbud sig ved, at bonussen aktiveres ved indbetaling af et præcist beløb. I dette tilfælde altså 5000 kr. Herefter får du 5000 kr. ekstra at spille for fra start.

 

Har du ikke lyst til at indbetale 5000 kr., kan du også gøre brug af Unibets andet bonustilbud til nye spillere. Her er der tale om en 100% op til 1500 kr. bonus, hvor Unibet altså matcher dit indskud med en bonus op til 1500 kr.

Begge bonusser er underlagt de samme fritspilningskrav og præmier du vinder for bonuspengene er selvfølgelig 100% skattefrie.

 

Få 5000 kr. bonus hos Unibet her >>

 

 

Sådan spiller du Danmarks største bookmaker bonus fri

For at kunne udbetale dine bonuspenge (uanset om du vælger 5000 kr. eller 1500 kr. bonussen) skal du først spille din bonus fri. Det betyder reelt, at bonussen har et gennemspilskrav som skal opfyldes, før de låste penge kan udbetales.

Det betyder aktuelt, at du skal omsætte for et beløb på odds, som svarer til 3 gange din bonus + indskud. Det vil sige, at hvis du har indbetalt 5000 kr. for at få 5000 kr. bonus, skal du omsætte for 30.000 kr. på sportsvæddemål. Bemærk også, at kun spil med sammenlagt odds på mindst 1.40 vil tælle med i gennemspilskravet.

Derudover er det vigtigt at vide, at kombinerede Live- og Prematch væddemål ikke tæller med ift. gennemspilskravet.

Dette gennemspilskrav er langt fra uoverskueligt at klare, ikke mindst fordi du har hele 60 dage til at nå at spille din bonus fri. Når du ikke dét, vil dine bonuspenge og eventuelle gevinster foretaget med bonuspenge bortfalde. I øvrigt vil indbetalte penge altid blive brugt før bonuspengene.

Husk også, at indbetalte penge (som blev brugt til at aktivere bonussen) ikke kan udbetales før bonussen er spillet fri, annulleret eller udløbet efter 60 dage.

Du kan altid se hvor meget du har spillet fri, og hvor lang tid du har tilbage til at spille bonus fri ved at besøge “Min konto > Min Bonus > Aktive Bonusser” på Unibets hjemmeside.

Danmarks største bookmaker bonus er en glimrende mulighed for dig, som spiller lidt større beløb, når du oddser. Så gå ikke glip af muligheden for at få en seriøs bookmaker bonus, når du skal i gang med at oddse.

unibet-580x330