Få 50 kroner i freebet på Danske Spil her – Men skynd dig

Som kunde hos Danske Spil er der en ekstra god grund til at logge ind og spille oddset fra i dag og frem til søndag aften klokken 24.00. For lige nu har du mulighed for at få et freebet på 50 kroner. 

Alt du skal gøre for at få 50 kroner gratis at spille for hos Danske Spil, er at oprette en konto eller logge ind på din eksisterende konto her, og så indtast bonuskoden DS50 under ’Min side’ => ’Oddset bonus’.

 

 

 

 

Sådan bruger du dit freebet på Danske Spil

 

 

Regler og vilkår for dit 50 kroner freebet på Danske Spil

Dit Freebet er først tilgængelig på din Danske Spil konto EFTER du har spillet ét væddemål til minimum 50 kr. på Oddset. Væddemålet skal have et odds der er minimum 1,50

Du beholder gevinsten på dit freebet hvis du opfylder nedenstående spilleregler for Oddset.

Udover disse betingelser og vilkår for freebets, gælder de til enhver tid gældende vilkår for netspil, vores generelle kampagnevilkår og spilleregler på Oddset.

Et ”Freebet” indebærer at du kan deltage i et Oddset-spil, uden at en indsats trækkes fra din konto. Freebet-beløbet bruges til at beregne den mulige gevinst.

Hvis et freebet registreres som vundet, i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 50 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 150 kr. minus 50 kr. = 100 kr., indsættes på spillekontoen.

  • Et freebet kan kun bruges på Oddset-spil via danskespil.dk, og kan kun bruges én gang.
  • Et freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer.
  • Et freebet kan kun bruges på sportsspil enten pre- eller livespil.
  • Et freebet skal bruges inden udløb af tilbuddet for det pågældende freebet – sker dette ikke, bortfalder freebet-tilbuddet.
  • I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål du spiller, som har en indsats på freebettets værdi eller over.
  • Tilbuddet er kun gyldig på danskespil.dk og kan kun bruges én gang.
  • Tilbuddet er kun gyldigt indtil 30/3-2014.