bet365-580x330

* Regler og vilkår gælder

 

Få dit 250 kr risikofrie væddemål her  >>

 

Når Real Madrid og Juventus onsdag aften sætter hinanden i stævne i returopgøret i årets Champions League semifinaler, skal Real Madrid forsøge at få vendt et 2-1 nederlag fra det første opgør i Torino til en samlet sejr og avancement til finalen.

Alle bookmakere peger på Real Madrid som kæmpe favoritter, men man skal ikke afskrive de nykårede italienske mestre fra Juventus for tidligt. Det er to af historiens mest vindende fodboldklubber som skal i direkte kamp om verdens mest eftertragtede klubfodbold-trofæ. Bliver det en Champions League finale der lugter lidt af El Classico mellem Real Madrid og Barcelona, eller bliver det Juventus som skal til Berlin og forsøge at slå Messi og co. i finalen?

Bet365 tilbyder et risikofrit liveodds-væddemål op til 250 kr. på kampen til alle kunder, så du kan bevare spændingen langt inde i kampen med et risikofrit liveodds-spil.  Der er nemlig masser af spændende odds, som du kan spille på både før og efter kampen.

Læs også: Champions League: Odds på Real Madrid – Juventus

 

 

Sådan får du 250 kr. risikofrit væddemål

 

1. Placer et før-kampvæddemål på Real Madrid – Juventus på op til 250 kr.

2. Placer derefter et liveodds-væddemål på kampen efter den er startet på samme beløb.

3. Taber du på dit liveodds-væddemål, refunderer Bet365 din indsats op til 250 kr.

 

 

 

Bemærk: Det er dit første liveodds-væddemål som er gældende i dette tilbud. Du kan godt spille flere liveodds-væddemål, men det er altså kun dit første liveodds-væddemål som tæller.

Hvis der er placeret mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, anses det risikofrie væddemål som det første på kuponen. Alle væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis, og alle væddemål, der lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, ekskluderes fra dette tilbud.