Scenen er sat til et fodboldbrag af en anden verden mellem to af historiens mest vindende klubber, når Real Madrid tager imod Juventus i Champions League semifinale-returopgøret onsdag aften på Santiago Bernabeu.

Juventus rejser til Madrid med det ene ben i finalen, for hjemme i Torino slog “Den Gamle Dame” nemlig Cristiano Ronaldo og resten af Real Madrids verdensstjerner med 2-1. Et spinkelt forspring som Real Madrid nu skal forsøge at indhente mod de traditionelt taktisk defensivt stærke italienere.

Hvem tror du kommer sejrrigt ud af opgøret og snupper den ene plads i årets Champions League finale?

Spil på kampen hos Bet365 og få 1000 kr. i velkomstbonus.

 

 

 

Real Madrid Uafgjort Juventus
1.66 4.20 5.50

 

Udvalgte odds på Real Madrid – Juventus

Real Madrid kvalificerer sig: Odds 1.80

Juventus kvalificerer sig: Odds 2.00

Halvleg/Fuldtid – Real Madrid/Real Madrid: Odds: 2.40

Halvleg/Fuldtid – Uafgjort/Real Madrid: Odds 4.33

Kamp afgøres efter straffesparkskonkurrence: Ja – Odds 17.00

Real Madrid/Juventus går videre efter straffe: Odds 34.00

Real Madrid vinder 4-0: Odds 23.00

Cristiano Ronaldo scorer i kampen: Odds 1.83 (Scorer 1. mål – Odds 4.00)

Alvaro Morata scorer i kampen: Odds 4.00 (Scorer 1. mål – Odds 10.00)

 

Se flere spændende odds på kampen hos Bet365 >>

 

 

Real Madrid-boss selvsikker før møde med Juventus

Godt nok smed Real Madrid formentlig chancen for at blive spanske mestre på gulvet i weekenden, da man kun fik 2-2 mod Valencia og dermed tabte vigtigt terræn til Barcelona. Men træner Carlo Ancelotti så alligevel så gode takter i Ronaldo og co’s boldomgang mod Valencia i lørdags, at han tror på sejren. Her brændte Ronaldo et sjældent straffespark og Real ramte træværket tre gange, men fik alligevel uafgjort efter at have været bagud 2-0.

“Vi føler os godt tilpas, og hvis vi spiller på den måde på onsdag, så kommer alt til at gå godt”, sagde Ancelotti der selv har en fortid som træner hos Juventus.

Og det skal også gå godt for Real Madrid, for nu hvor Barcelona er fire point foran i ligaen med kun to kampe tilbage, er Champions League nu sidste chance for Real Madrid for at sikre et trofæ til klubbens ambitiøse fans og ejere.

Overfor Real Madrid står heller ikke just noget let mandskab at besejre, for Juventus har netop vundet det italienske mesterskab i sikker stil med kun 3 nederlag i 35 kampe.

Godt nok så Juventus ikke super overbevisende ud i kvartfinalen mod Monaco, og Juventus har ofte haft det svært i Europa de senere år, men med skarpe Alvaro Morata og Carlos Tevez som offensive trusler kan Juventus slå alle hold. Det beviste de naturligvis allerede i det første opgør med en 2-1 sejr i Torino, hvor det også lykkedes at udstille svaghederne i det til tider vakkelvorne Madrid-forsvar.

Kan de nykårede italienske mestre gøre arbejdet færdigt og holde Real Madrid fra fadet? Eller bliver lynhurtige Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Hernandez og resten af Madrids verdensstjerner for stor en mundfuld på Santiago Bernabeu? Tiden må vise. Det er på tide at placere dit bet på dine favoritter og gøre dig klar foran fjerneren onsdag aften kl. 20.45, når det går løs på TV3+.

 

Odds på Real Madrid – Juventus hos Bet365 >>

 

bet365-580x330