Bokseverdenen holder vejret forud for dét der bliver anset som det største boksebrag i dette århundrede. Floyd Mayweather Jr. og Manny “Pacman” Pacquiao skal stå tå mod tå i ringen i MGM Grand i Las Vegas d. 2 maj, og når de to hæderkronede boksere udveksler det ene slag efter det andet, sidder millioner af tv-seere og hepper på hver sin favorit rundt omkring på kloden.

Unibet givet dig et risikofrit bet på kampen på op til 250 kr., hvis kampen slutter i Runde 1-6.

Der er tale om et rigtigt godt tilbud fra Unibets side, fordi refunderede indsatser ikke er underlagt restriktioner eller gennemspilskrav. Så hvis du skal se – og spille på – et af boksehistoriens største brag d. 2 maj, bør du overveje at spille 250 kr. hos Unibet på din favorit.

 

 

 

 

Sådan udnytter du Unibets tilbud

For at få op til 250 kr. risikofrit væddemål på kampen, skal du blot følge disse simple trin:

1. Opret en konto hos Unibet her >>

2. Spil op til 250 kr. på 1X2-markedet på kampen (før kampen)

 

Bemærk: Kun spil placeret i pre-match sektionen vil blive refunderet. Spil placeret via live betting (selv om kampen ikke er startet endnu) tæller ikke med. Husk også at spil over 250 kr. ikke tæller med i kampagnen.

Du får refunderet din indsats op til 250 kr. hvis kampen bliver afgjort i Runde 1-6 og du taber på dit væddemål. Der er INGEN restriktioner eller gennemspilskrav for din evt. refunderede indsats på denne kamp. Øvrige regler og vilkår gælder og kan som altid findes på Unibets hjemmeside.