Søndag eftermiddag tørner Manchester United og Manchester City sammen i Premier League. Det er de to tophold i ligaen der mødes, men det er også tale om et ægte Derby.

Selv om begge klubber har haft en svingende start på sæsonen, er det alligevel de to klubber man finder øverst i tabellen. Bookmakerne har da heller ikke udpeget nogen storfavorit til opgøret. Således kan du lige nu få odds 2.62 på en sejr til United og 2.80 på City.  Skulle kampen ende med en uafgjort, kan du få dine penge 3.40 gange igen.

Få op til 250 kr. risikofrit liveodds på kampen og brug det til at spille på over 70 tilgængelige liveodds-markedet under kampen, herunder Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat og mange flere.

Tilbuddet gælder både nye og gamle kunder hos bet365. Du skal ikke tilmelde dig for at deltage, lige som kan benytte dig af tilbuddet på Mobil, Tablet og PC.

 

 

 

Sådan får du dit risikofrie liveodds hos Bet365

For at kvalificere dig til dit risikofrie liveodds-væddemål, skal du blot placere et væddemål på op til 250 kr. på Manchester United – Manchester City og når kampen er startet, skal du placere et liveodds-væddemål op til 250 kr. på kampen.

Hvis dit første liveodds-væddemål taber, refunderer bet365 indsatsen (op til samme værdi som dit før-kamp væddemål og altså maks. 250 kr.).

Hvis du har spillet mere end ét liveodds-væddemål på din første kupon, anses dit første væddemål på kuponen som værende dit risikofrie væddemål.

Skulle du tabe på dit liveodds-væddemål, refunderes pengene indenfor to timer efter kampens afslutning, og de refunderede penge er ikke underlagt nogle omsætningskrav.

Regler og vilkår gælder som altid, og dem kan du nærlæse hos vet365.

 

Få 250 kr. risikofrit liveodds her >>

* Du finder tilbuddet under “tjenester -> tilbud” i Bet365-menuen

 

bet365-580x330