100_kr_gratis_livebets_dk_vs_polen_montenegro

I den kommende uge – nemlig lørdag d. 8. og tirsdag d. 11 – skal det danske landshold i aktion to gange mod henholdsvis Polen ude og Montenegro i Parken.

Hos bookmakeren NordicBet kan du få et 100 kr. gratis livebet til begge kampe.

Spil blot 100 kr. fra din mobil på en før-kamp kupon hvor mindst én af Danmarks kampe indgår, hvor oddset minimum er 1.50 på kuponen, og du vil modtage et gratis 100 kr. livebet på samme kamp(e).

Tilmeld dig her hos NordicBet >>

* Regler og vilkår gælder

På den første kamp mod Polen er der f.eks. odds 3.60 på dansk sejr netop nu hos NordicBet, og her vil du altså kunne spille 100 kr. på Danmark og få en potentiel gevinst på 360 kr., og derudover får du et 100 kr. gratis livebet på kampen, som du kan placere undervejs i kampen fra mobilen.

Du må gerne kombinere flere kampe på din kvalificerende kupon, men mindst én af kampene på kuponen skal altså indeholde et væddemål på enten Polen vs Danmark eller Danmark vs Montenegro.

 

Polen vs Danmark

polen-danmark-flag

Lørdag aften venter der os en gyser mod gruppens formentligt sværeste modstander. Polen råder over folk som Lewandowski og Milik i front, og det er en måltrussel man er nødt til at tage alvorligt. Her er Danmark bestemt ikke favorit, men vi danskere har det generelt godt med at være lidt i underdog-rollen.

Måske venter der en overraskelse for bookmakerne lørdag aften i Warszawa, når kampen mellem Polen og Danmark fløjtes i gang kl. 20.45.

Ser vi på odds på Polen vs Danmark hos NordicBet, er der netop nu odds 2.05 på Polen, 3.30 på uafgjort og odds 3.60 på Danmark.

NordicBet har selvfølgelig en lang række andre odds-markeder på kampen, hvor du som tidligere nævnt kan spille 100 kr. før kampen og få et 100 kr. gratis livebet på kampen.

F.eks. kan du spille på en fræk 0-2 sejr til Danmark til et flot odds 19.00. Kampen vises på Kanal 5 med kampstart kl. 20.45 lørdag.

 

Danmark vs Montenegro

danmark-montenegro-flagI skrivende stund er der endnu ikke odds på Danmark vs Montenegro hos NordicBet, men det kommer umiddelbart efter kampen mod Polen (hvis ikke før). Her må Danmark været gigantiske favoritter til at hente alle tre point i Parken mod en modstander, som vi skal kunne slå, hvis vi vil med til VM i Rusland.

Montenegro åbnede dog deres VM-kvalifikation med 1-1 ude mod Rumænien, hvilket umiddelbart vidner om lidt styrke. Danmark skal ikke tage let på opgaven, for så kan montenegrinerne måske stjæle værdifulde point med hjem fra Parken.

Odds på Danmark vs Montenegro følger naturligvis her på Odds.dk, når kampen nærmer sig, men indtil videre kan du hoppe ind på NordicBet.dk og placere et 100 kr. væddemål på kampen mod Polen (evt. kombineret med andre kampe), og dermed være klar med et gratis 100 kr. livebet til kampen.

Husk at de kvalificerende væddemål skal spilles fra mobilen.

Tilmeld dig her hos NordicBet >>

* Regler og vilkår gælder

 

nordicbet-blue-580x330