superliga logo hvidDe sjællandske Superliga-hold har fået en skuffende start på sæsonen, og hos spilleselskabet NordicBet forventer man, at jyderne holder forspringet året ud. Når mesterskabet skal fejres, er det dog atter sjællænderne der kan juble, lyder vurderingen.

Med FC Midtjylland i spidsen har de jyske klubber lagt holdene fra Sjælland klart bag sig efter tre runder i Superligaen. Og det med så klar afstand, at NordicBet forudser, at føringen som minimum holder helt til og med efterårssæsonen.

“De tre største sjællandske medaljehåb har alle fået en elendig start på sæsonen, og det vil unægteligt tage noget tid at indhente jydernes forspring. Derfor tror vi også mest på en ikke-sjællandsk efterårsmester, hvor FC Midtjylland med deres fornemme indledning naturligvis er det bedste bud på et jysk hold i toppen ved årsskiftet” siger Tonni Munk Jensen, der er oddssætter hos NordicBet.

På trods af den historisk dårlige start, forventer bookmakeren dog, at særligt FC København vågner af dvalen, når der er hentet nye spillere og disse er indkørt på holdet. Historien har da også tidligere vist, at udbrydere kan have svært ved at holde dampen over en hel sæson:

“Det er tvivlsomt, om jyderne holder kadencen hele sæsonen, for der er trods alt stadig 30 kampe tilbage. De store sjællandske hold med FC København og FC Nordsjælland i spidsen har flere økonomiske muligheder end resten af feltet. Og da de allerede nu råder over de to bedste spilletrupper i landet, så vil mindst ét af holdene på et tidspunkt ramme en stime, som bringer dem frem i topstriden igen”, påpeger oddssætteren.

Selvom NordicBet stadig tror på en sjællandsk mester, har sæsonstarten tvunget selskabet til at justere kraftigt i flere af sine odds på mesterskabet. Før sæsonen stod FC Midtjyllands mesterskabschancer i odds 13. I dag ligger Glen Riddersholms tropper i odds 6,00. Modsat er FC Nordsjælland steget fra odds 5,50 til odds 10. FC Københavns katastrofale sæsonstart har dog ikke givet NordicBet anledning til at justere mesterskabsoddset på 1,75, som også stod ved sæsonstarten.

 

Samlet vinder af superligaen
Hvem tror du på? Jylland/Fyn vs Sjælland
knap_odds_her

 

Samlet vinder af Superligaen:

Jysk eller fynsk klub – odds 2,50

Sjællandsk klub – odds 1,47

 

Nummer et i Superligaen ved vinterpausen (efter 18. spillerunde):

Jysk eller fynsk klub – odds 1,57

Sjællandsk klub – odds 2,25