Premier Leagues første fulde spillerunde efter dens lange ufrivillige pause byder på endnu en udgave af the Merseyside derby. Her skal Liverpool forsøge at tage endnu et skridt mod at sikre sig mesterskabet matematisk. Everton vil naturligvis gøre deres for at forsinke dette samtidig med, at de også jagter en palds i Europa League. Evertons fans kan glæde sig over, at Liverpool ikke længere kan blive mestre i denne kamp, hvilket naturligvis var et skrækscenarie for the Toffees.

Liverpool er ikke overraskende storfavoritter hos bookmakerne. Her har ComeOn! nogle af de bedste odds på kampen. Her får man odds 1,55 på en Liverpool-sejr. Hvis man tror, at Everton henter en overraskende sejr giver det odds 5,40 hos ComeOn! Uafgjort giver odds 4,05. ComeOn! har i denne weekend en kampagne, hvor man kan få et 45 kroners live freebet på Premier League, når man spiller 45 kroner på pre-match væddemål.

 

 

ComeOn Spil på kampen hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Optakt: Everton – Liverpool

Evertons jagt på Europa League

Midtvejs inde i sæsonen var Everton i store problemer. Her lå man nemlig nede omkring nedrykningspladserne. Det er dog forlængst lykkes dem at få afværget den katastrofe, som en nedrykning ville medføre. Vendepunktet kom, da man gjorde noget af et scoop og skiftede manager Marco Silva ud med Carlo Ancelotti. Ancelotti har i den grad fået styr på tingene på Goodison.

Ancelotti tiltrådte den 21. december. Siden da har Everton blot tabt tre af deres efterfølgende 12 kampe. Det er vel at mærke samme antal som i deres foregående fem kampe. Ved midten af februar var Everton oppe på niendepladsen. I de efterfølgende tre kampe blev det dog blot til ét point mod svære modstandere i form a Arsenal, Manchester United og Chelsea.

Nu gælder det kampen mod Liverpool, hvor Everton har revanche til gode. Seneste møde mellem de to hold var i 3. runde af FA Cuppen. Her blev Everton ydmyget, da man tabte med 1-0 til et Liverpool-hold spækket med reserver og ungdomspillere. Everton stillede derimod i, hvad der må betegnes som deres stærkeste opstilling.

Everton har dog det problem, at de er blevet ramt at talrige skader til vigtige spillere. Theo Walcott, Yerry Mina og Jean-Philippe Gbamin ventes alle at misse kampen. Andre Gomes haft problemer op til kampen, men han ventes at blive klar. De mange skader gør naturligvis ikke Evertons i forvejen beskedne chancer større. De skal sætte deres lid til offensive profiler som Dominic Calvert-Lewin, Richarlinson og håbe, at defensiven og Jordan Pickford i målet har en god kamp.

 

Kan Liverpool sikre sig en matchbold?

Manchester Citys sejr mod Arsenal betyder, at Liverpool ikke kan blive mestre på Goodison. Årsagen er, at Manchester Citys kamp mod Burnley i samme runde først spilles dagen efter. Hvis Liverpool lykkes med at slå Everton, kan de blive mestre såfremt Burnley slår Manchester City. Hvis City som ventet ender med at slå Burnley, kan Liverpool sikre sig mesterskabet næste runde, hvor de møder Crystal Palace hjemme og Manchester City har en svær udekamp mod Chelsea dagen efter.

Nu gælder det dog først og fremmest Merseyside derbyet mod Everton. Hvis man kigger på tabellen er det naturligvis en langt vigtigere kamp for Everton, der som nævnt jagter Europa. The Reds vil naturligivs stadig gøre alt, hvad de kan for at vinde og sikre håneretten i Liverpool. Liverpool har mulighed for at gøre rent bord i dette års opgør. Foruden den føromtalte sejr i FA Cup er det også blevet til en 5-2-sejr i ligaen.

Seneste nyt fra Jürgen Klopp er, at samtlige Liverpool-spillere er klar til kampen mod Everton, så han får sig lidt af et luksusproblem. De første par kampe har vist, at der kan være overraskelse i startopstillingerne efter den lange pause. Det kan eksempelvis være, at en bestemt spiller har imponeret stort til træning og derfor bliver valgt fremfor en, der var fast mand før pausen. Det mest oplagte er naturligvis, at Liverpool starter med det klassiske angreb båestende af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

Liverpool har klar statistikken med sig forud for mødet med Everton. Everton har ikke vundet de seneste 21 møder med Liverpool. Man skal helt tilbage til oktober 2010 for at finde sidste Everton-sejr.

 

Everton – Liverpool spilforslag

Liverpool har som nævnt en helt vild statistik mod Everton. Med Evertons mange skader er der efter vores overbevisning heller ikke noget, der tyder på, at Liverpools ubesejrede stime stopper nu. Liverpool vil være opsatte på at komme godt fra start her i Premier Leagies slutfase. De er desuden ude FA Cuppen, så Liverpool kan roligt rette al fokus mod Premier League gennem de sidste ni kampe.

Vi regner da også med, at Liverpool kommer til at kontrollere kampen på Goodison. Der må naturligvis ikke være tilskuere på stadion, så Everton kan ikke ventes at få den store fordel ud af at være på hjemmebane. Kamp billedet bliver formodentlig, at Liverpool tålmodigt vil søge en åbning i Everton-forsvaret. Hvis det først lykkes Liverpool at komme foran, bliver det naturligvis utroligt svært for Everton at komme tilbage i kampen.

Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at Liverpool vinder med to eller flere mål mod det svækkede Everton-hold. Hos ComeOn! får man odds 2,40 på Liverpool -2.

 

 

ComeOn Spil på kampen hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+