Alle spillere hos bookmakeren ComeOn! kan modtage op til fire freebets på Premier League. Kampagen gælder frem til den 21. juni. Det vil med andre ord sige, at man kan optjene et freebet om dagen. Det eneste krav er, at man på den pågældende dag spiller 49 kroner på et pre-kamp væddemål. Da vil man modtage sit Premier League-freebet til en værdi af 49 kroner. I denne weekend spilles den første fulde runde siden Premier League blev sat på pause.

 

 

ComeOn Opret dig hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan får du dine Premier League-freebets

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Spil 49 kroner i pre-match væddemål på en af dagens kampe
  3. Dette væddemål skal være til minimum odds 1,80.
  4. Det kan ikke være spillet som systemspil eller Asian Handicap.
  5. Modtag dit 49 kroners live Premier League-freebet til samme dag.

 

Forslag til kvalificerende væddemål

Som nævnt skal man foretage et væddemål til 49 kroner på en af dagens kampe for at kunne modtage sit 49 kroner Premier League-freebet. Man vil modtage sit freebet uagtet, om man vinder eller taber sit kvalificerende væddemål. Det er dog naturligvis sjovest, hvis man vinder på dette. Derfor vil vi nu kommer med et par forslag til, hvad man kan spille på til odds 1,80, som sit kvalificerende før-kampen væddemål.

 

Watford-Leicester – 2 til odds 2,05 (i skrivende stund)

Leicester er godt på vej mod en billet til Champions League. De skal dog stadig have flere point på kontoen for at sikre sig den vigtige billet. Leicester vandt deres seneste kamp i Premier League med hele 4-0 mod Aston Villa. Her fik man samtidig gang i Jamie Vardy, som var vendt tilbage efter skadesproblemer. Den bølge vil de naturligvis håbe, at de kan ride videre på mod endnu et bundhold i form af Watford.

Watford var flyvende, da Nigel Pearson kom ind som ny manager. Senere fortog effekten af den nye manager sig dog og de sidste syv kampe før pausen resulterede i blot én sejr. Sæsonens første kamp mellem Watford og Leicester resulterede i en 2-0-sejr til Leicester. Vi tror, endnu engang vil vise sig som værende det stærkeste af disse to mandskaber og hente en vigtig sejr. Kampen spilles lørdag den 20. juni klokken 12.30.

 

Aston Villa-Chelsea – Chelsea vinder 1. halvleg til odds 1,90 (i skrivende stund)

Aston Villa kom i gang med denne slutfase af Premier League med et 0-0 resultat mod Sheffield United. Det var tydeligt, at Sheffield United var langt under det niveau, som de eller har vist gennem sæsonen. Villa  var desuden heldige med, at mållinjeteknologien ikke virkede, da Sheffield United tydeligvis havde bolden over stregen mod slutningen af første halvleg. Der var desuden et par sjuskede afleveringer, som de ville være blevet straffet for mod en skarpere modstander. Samtidig har Villa store problemer med at score mål. I onsdags startede Keinan Davis i angrebet. Han har vel at mærke blot scoret 11 mål i 91 kampe for Aston Villa. Samatta som kom ind i anden halvleg så heller ikke ud til at være i topform efter den lange pause.

Chelsea vil naturligvis nok heller ikke være ligeså skarpe, som de var før pausen. De bør dog stadig have mere end nok kvalitet til at vinde første halvleg mod et Villa-hold, der har lukket hele 56 mål ind i de første 29 ligakampe. Chelsea har den tidligere Villa-helt Tammy Abraham på holdet. Abraham havde skadesproblemer, da ligaen blev sat på pause, men han må ventes at være med igen mod Villa, som allerede har scoret en mod i denne sæson, da Chelsea vandt med 2-1 i første opgør mellem holdene.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er tilgængelig for alle danske kunder hos ComeOn! som er over 18 år gammel. Indbetaling er ikke påkrævet, men man skal foretage et væddemål. Dette skal være et før-kamp-væddemål til minimum odds 1,80. Det kvalificerende væddemål kan ikke foretages ved brug af freebets ellers risikofri bets. Systemspil og Asian Handicaps vil desuden ikke være kvalificerede. Det vil dog være tilladt at bruge Byg Selv til at lave kombo-væddemål. Man vil modtage sit udløste freebet efter få minutter. Dette vil være til en værdi af 49 kroner. Freebetet kan udelukende benyttes på live kampe på samme dag som Premier League. Hver spiller kan maksimalt udløse fire freebets med denne kampagne.

Man skal være opmærksom på, at ComeOn! kan udelykkede spillere fra kampagnen, hvis de skulle have mistanke om snyd. De kan ydermere til enhver tid og en hvilken som helst årsag ændre kampagnens regler og vilkår. Det vil være spillerens eget ansvar at holde sig opdateret omkring disse ændringer. ComeOns generelle regler og vilkår vil til hver en tid være gældende.