Indlæser...

SønderjyskE fik ikke det ønskede udgangspunkt med sig fra det første opgør mod Sparta Prag, da det kun blev til 0-0 hjemme i Haderslev. Til gengæld kan SønderjyskE glæde sig over, at Sparta Prag ikke kom på tavlen med et vigtigt udebanemål, og at et uafgjort resultat, hvor SønderjyskE scorer, nu er nok til at kvalificere sig til Europa Leagues gruppespil.

Ser vi på odds på Sparta Prag vs SønderjyskE hos bookmakeren bet365, er det dog tjekkerne som er store favoritter til at vinde torsdagens afgørende playoff-kamp om en plads i gruppespillet.

Her er der odds 1.36 på Sparta Prag, og odds 9.00 på SønderjyskE. Uafgjort kan spilles til odds 4.50, og her er det værd at huske på, at SønderjyskE går videre i tilfælde af uafgjort som ikke er målløst.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem Sparta Prag og SønderjyskE vises på TV3+ med kampstart 20.00 torsdag d. 25. august. Herunder kan du læse optakt til Sparta vs SønderjyskE og se flere udvalgte odds på kampen fra bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Sparta Prag vs SønderjyskE

sparta_prag_vs_sonderjyske

Egentligt er 0-0 fra det første opgør slet ikke så skidt igen for SønderjyskE. Ethvert uafgjort resultat i Prag vil nu enten sende kampen i forlænget spilletid og evt. straffekonkurrence (ved 0-0) eller SønderjyskE i gruppespillet ved 1-1, 2-2 etc.

Der er dog lige den hage ved det, at SønderjyskE skal op mod et særdeles stærkt hjemmehold. Sparta Prag spillede i sidste sæson 15 hjemmekampe i Tjekkiet, hvor det blev til 14 sejre og kun ét nederlag. En målscore på 41-9 i sidste sæson på hjemmebanen vidner om, at Sparta er vant til at dominere sine kampe her.

Den nye sæson i Tjekkiet er startet på samme måde, hvor turneringen nu er fire kampe gammel. Sparta er nummer ét i tabellen, og har vundet de to hjemmekampe med 3-2 over Slovacko og i denne weekend 3-0 over Jablonec.

 

Kan SønderjyskE overraske i Tjekkiet?

Ser vi på SønderjyskEs sæson indtil videre, har det været en blandet landhandel. I Superligaen er det ikke gået super prangende for Haderslev-klubben, som efter seks kampe stadig ikke har vundet. Tre uafgjorte og tre nederlag placerer SønderjyskE på en 13. plads i tabellen, men fokus har nærmest også udelukkende været på Europa League-kvalifikationen.

Man kan mene det vil være spildte kræfter, hvis ikke SønderjyskE formår at tage det sidste skridt mod gruppespillet i Prag, men under alle omstændigheder må man vippe med hatten i respekt for at SønderjyskE er gået all in på at spille sig i gruppespillet. Først røg Strømsgodset, så røg Zaglebie Lubin og nu er man så kun 90 gode minutter fra en plads i det forjættede Europa League-gruppespil i SønderjyskEs første europæiske eventyr nogensinde.

Hvis Sparta Prag forventer en nem sejr hjemme mod SønderjyskE på torsdag, kan de godt tro om igen. Vi forventer at se et SønderjyskE hold som spiller denne kamp, som var det en pokalfinale, og der vil blive kæmpet om hver en centimeter på banen. Hvis der er noget SønderjyskE kan, så er det at krige kampene hjem, og derfor kan det også meget vel ende med en overraskelse i Prag torsdag aften.

Til odds 9.00 som der er netop nu på SønderjyskE, er det i hvert fald værd at satse en skilling på.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330