Indlæser...

Der venter os formentlig endnu et episk drama på Anfield på Kristi Himmelfartsdag, hvor vi skal have fundet årets finalister i Europa League. Bagud med 1-0 fra det første opgør, er presset på Jürgen Klopp og Liverpool FC, som er tvunget til at vinde med mindst to mål, hvis det skal blive til en finaleplads i år. Villareal er velnok Spaniens bedste hold udenfor Top 3, og Liverpool skal både knække en hård spansk defensiv og være på vagt overfor dødsensfarlige omstillinger.

Se odds på Liverpool vs Villareal herunder hos bookmakeren bet365, som har Liverpool som favoritter i kampen. Her kan du få odds 1.75 på Liverpool, mens der er odds 5.25 på Villareal. Uafgjort i ordinær spilletid vil sende spanierne i finalen, og det kan spilles til odds 3.75.

Der er kampstart kl. 21.05, og kampen kan ses direkte på 6’eren. Læs vores optakt til kampen herunder, eller besøg bet365.dk med det samme for de bedste odds på Liverpool vs Villareal.

Odds på Liverpool vs Villareal >>

 

Indlæser...

 

Liverpool og Villereal sparede på kræfterne i weekenden

Liverpool jagter Villareals 1-0 føring fra det første opgør i Spanien for en uge siden, hvor Adrian Lopez scorede kampens eneste mål på et kontraangreb i kampens sidste minutter. Her stak Denis Suarez af med bolden og fandt den indskiftede Lopez i helt fri position foran målet, hvor han blot skulle “tappe” bolden ind over stregen. Det var en kamp som bød på flere store chancer til begge mandskaber, hvor særligt Soldado viste prøver på sin kunnen for hjemmeholdet, og hvor Liverpools Firmino bl.a. havde en afslutning på foden af den ene målstolpe. Der burde være faldet flere scoringer i det første opgør, men med stillingen 1-0 venter der os formentligt endnu et episk drama på Anfield torsdag aften.

Jürgen Klopp sparede hele otte spillere i weekendens kamp mod Swansea, hvilket gav plads til bl.a. Daniel Sturridge, som ikke fik spilletid i det første opgør mod Villareal i Spanien. Sturridge og de øvrige reserver viste dog ikke, at Klopp bør satse på dem torsdag aften, da det blev til et fortjent 3-1 nederlag i udekampen mod Swansea.

“Vi må acceptere resultatet, for vores præstation var ikke god nok”, sagde Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside efter kampen.

“Jeg er lidt skuffet, fordi hvis vi havde spillet vores normale spil i 90 minutter, kunne vi have vundet kampen, men vi spillede ikke vores normale spil, og det var problemet. Vi kom tilbage på 2-1, men så lukkede vi igen et mål ind, og målene var for lette. For nemt for Swansea. Jeg leder ikke efter en undskyldning, og jeg synes vi burde have spillet bedre, men det gjorde vi ikke”, sagde Klopp endvidere som ikke så mange lyspunkter hos Liverpool-holdet i søndagens Premier League kamp.

Med de mange reserver i spil, og tankerne på torsdagens vigtige semifinale mod Villareal, skal man måske ikke lægge for meget i Liverpools sløje indsats i udekampen mod Swansea. Klopp og co. beviste i kvartfinalen mod Dortmund, at man kan finde storspillet frem på Anfield, når det virkeligt gælder, og med den legendariske The Kop i ryggen, kan Klopp formentlig se frem til en bedre indsats fra sine spillere torsdag aften.

Villereal sparede også på kræfterne i søndagens 2-0 sejr ude mod Valencia i La Liga, hvor cheftræner Marcelino Garcia havde foretaget hele 10 ændringer i startopstillingen ift. kampen mod Liverpool tidligere på ugen. Her var der kun genvalg til Roberto Soldado i angrebet, og han fik lov at hvile benene en smule, da han blev pillet ud efter ca. en time ved stillingen 2-0.

Villereal fik altså den bedste generalprøve før returopgøret, og har også statistikken med sig. I 59% af tilfældene, hvor et hold har vundet hjemmekampen med 1-0 i Europa Leagues knockout-fase, er det lykkedes at konvertere udgangspunktet til en plads i næste runde. Til gengæld har Liverpool vendt udebane-nederlag i første semifinale-kamp til samlet sejr hjemme på Anfield i tre ud af de fem seneste semifinaler i europæiske turneringer.

 

Spilforslag

Villareal vandt det første opgør med 1-0, men det var ikke uden chancer til Liverpool som i mindst tre tilfælde kunne og burde have været på tavlen. At Liverpool skabte forholdsvist store chancer på El Madrigal i det første opgør, skal også ses i lyset af, at Villareal er et uhyre stærkt  hjemmehold, som har vundet samtlige Europa League-hjemmekampe i år, og kun lukket ét mål ind.

Det bliver dog en anden affære på Anfield, hvor det er Liverpool som normalt knuser de fleste modstandere. Vi forventer et sandt stormløb mod Villereals mål, og hvis Liverpool kan undgå at blive straffet på kontraangrebene fra spanierne, bør det udmunde i en komfortabel sejr til hjemmeholdet. Liverpool skal frem og vinde med to mål for at komme i finalen, og det tror vi også lykkedes hjemme på Anfield.

Vi spiller Liverpool -1 til odds 3.00 hos bet365.

Odds på Liverpool vs Villareal >>

 

europa-league-euro