Europa League: Odds på Liverpool vs Dortmund

Indlæser..

Liverpools Manager Jürgen Klopp står overfor sine gamle spillere og arbejdsgiver i Dortmund denne torsdag aften, og her er det Klopps mandskab som har fordelen efter første opgør som sluttede 1-1 i Tyskland.

Alle 65.848 tilskuere på Signal Iduna Park sang “You’ll Never Walk Alone”, så det rungede helt ude i de danske TV-stuer, da Dortmund tog i mod Liverpool i det omvendte opgør for en uge siden i Tyskland. Et festligt skue på både tribuner og grønsvær gjorde kampen absolut mindeværdig, og der venter os forhåbentlig mindst 90 minutter efter samme opskrift på Anfield torsdag aften.

Her står der nemlig Liverpool vs Dortmund på programmet, og stillingen er altså 1-1 efter det første opgør. Her bragte Liverpool sig i front ved Divock Origi efter 36 minutter, men føringen holdt kun indtil kort inde i anden halvleg, hvor Mats Hummels udlignede for Dortmund. Dermed er opgøret helt åben når dommeren fløjter gang i opgøret på Anfield, hvor Liverpool senest var i aktion søndag mod Stoke. Her vandt Liverpool overbevisende med 4-1.

Bookmakeren bet365 tilbyder odds 2.80 på Liverpool, mens der er odds 2.50 på Dortmund. Endnu en uafgjort (og måske forlænget spilletid) kan spilles til 3.25.

Får Jürgen Klopp “fornøjelsen” af at eliminere Dortmund – en klub han stod i spidsen for i 7 år indtil så sent som oktober 2015 – eller kan Dortmund få skovlen under deres gamle cheftræner med en sejr på Anfield? Se flere odds på Liverpool vs Dortmund herunder eller direkte hos bet365.

Odds på Liverpool vs Dortmund >>

 

Indlæser..

 

Klopp er i fokus til Liverpool vs Dortmund

Da Jürgen Klopp – efter 7 år som cheftræner i Dortmund – forlod Tyskland til fordel for Liverpool, var det i en tid hvor Liverpool i den grad havde brug for nye kræfter i Manager-stolen. Nu har Klopp efterhånden haft et halvt år til at arbejde med sine idéer hos Liverpool, og det begynder så småt at vise sig på banen. Liverpool er ubesejrede i de fire seneste hjemmekampe, og har kun tabt én af de sidste otte kampe. Godt nok ligger Liverpool kun på ottendepladsen i Premier League, men hvis disse takter fortsætter sæsonen ud, kan Liverpools fans godt begynde at glæde sig til næste sæson.

Det må uden tvivl have overrasket mange, at Liverpool lykkedes så godt med deres spil mod Dortmund i det første opgør, som de trods alt gjorde. 10 afslutninger mod mål stod Dortmund noteret for, mens Liverpool stod for 9. Dortmund var mest i boldbesiddelse, men formåede aldrig at udnytte det til at skabe tryk på Liverpools forsvar igennem lange perioder, og til sidst slap tiden op for Dortmund, som nu er tvunget til at score mindst én gang på Anfield.

Uafgjort 1-1 vil sende kampen i forlænget spilletid, hvilket kan spilles til odds 6.00. 0-0 sender Liverpool videre, mens 2-2 gør Dortmund semifinale-klar. Begge kan spilles til odds 12.00.

bet365 tilbyder også odds på, hvem der kvalificerer sig til næste runde – inkl. forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence – og her er Dortmund stadig favoritter til odds 1.80. Det betyder, at der er et flot odds 2.00 på Liverpool, som trods alt allerede nu har det ene ben i semifinalen.

Liverpool har spillet én kamp siden 1-1 kampen mod Dortmund i sidste uge, og her blev det til en 4-1 sejr over Stoke. Liverpool gav ikke mange store chancer væk, og skabte selv en pæn mængde forsøg, hvilket altså også resulterede i fire scoringer sat ind af Moreno, Sturridge og til sidste to gange Divock Origi. Origi scorede som bekendt også i sidste uges opgør mod Dortmund, og ser ud til at være i særdeles god målform. Origi til at score når-som-helst kan spilles til odds 3.10, mens der er odds 8.00 på den målfarlige belgier til at score kampens første/sidste mål.

Dortmund har ligeledes spillet en kamp i weekenden, hvor man var på besøg hos ærkerivalerne fra Schalke. Dortmund kæmper stadig for at indhente Bayern München i toppen af Bundesligaen, og sparede ingen kræfter i opgøret, som sluttede 2-2. Dortmund var foran to gange i kampen, og skabte langt flere chancer end Schalke, men blottede sig alligevel nok defensivt til at slippe to kasser ind – bl.a. via et straffespark som Huntelaar eksekverede for Schalke til 2-2 i det 66. minut.

 

Spilforslag

Søndagens 2-2 kamp mod Schalke var en fin optakt for Dortmund, men prangende var det ikke, og Liverpool på Anfield må bestemt kunne yde modstand der kan matche Schalke der p.t. indtager syvendepladsen i Bundesligaen. Liverpool er som nævnt ubesejret i fire kampe på Anfield, og i weekenden blev det til en solid 4-1 sejr over Premier Leagues nr. 9, Stoke.

Selv om bookmakerne peger på Dortmund her, tror vi mest på en sejr til hjemmestærke Liverpool. Dortmund er uden tvivl et stærkt mandskab, men der har været lidt huller i forsvaret på det seneste, og dem tror vi Liverpool finder igen torsdag aften.

Vi spiller Liverpool-sejr til odds 2.80 netop nu!

Odds på Liverpool vs Dortmund >>

 

bet365-580x330