Indlæser...

FC Midtjylland tager for alvor hul på sæsonen, når FK Suduva torsdag aften gæster MCH Arena i Herning i første kamp i Europa League-kvalifikationen.

FCM er naturligvis favoritter mod litauiske Suduva, men litauerne har dog den fordel, at man har været i gang i den hjemlige A Lyga siden starten af marts, og derfor ikke har ligget på den lade side henover sommeren. Suduva er netop nu på fjerdepladsen i ligaen, hvor man er ubesejret i de fire seneste kampe.

Når det er sagt, bør FCM være klasser over gæsterne i opgøret på MCH Arena, selv om FCM mangler kampform i øjeblikket. To venskabskampe har FCM spillet i den seneste uges tid, og de er begge vundet med 1-0 og 2-1 over hhv. Randers og Esbjerg.

Kampen vises direkte på 6’eren torsdag d. 30. juni kl. 19.00, og umiddelbart efter kampen er der kl. 21.00 Polen vs Portugal fra den store EM-scene på DR1. Efter EM-kampen kan du passende zappe tilbage på 6’eren og nyde Valur vs Brøndby, som starter kl. 23.00 på Island.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds på FCM vs Suduva

FCM er som nævnt gigantiske favoritter, hvilket afspejles i oddsene på FCM vs Suduva.

Her er der odds 1.14 på FCM-sejr, mens en sejr til gæsterne fra Suduva takseres til odds 11.00. Selv uafgjort levner bookmakeren bet365 ikke de store chancer for, men tror man alligevel på et skuffende resultat – set med FCM briller – kan man spille uafgjort til odds 8.00.

Herunder finder du flere udvalgte odds på FC Midtjylland vs Suduva i Europa League-kvalifikationen, og som altid kan du selvfølgelig besøge bet365 for det komplette overblik over alle odds på kampen, inkl. målscorer-odds og andre specials.

Indlæser...

 

bet365-580x330