Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

Odds-optakt: FCM vs Napoli

Torsdag d. 22. oktober får FC Midtjylland – og dansk fodbold i almindelighed – fornemt besøg, når italienske Napoli gæster MCH Arena i Herning til FCMs anden hjemmekamp i Europa Leagues Gruppe D. Napoli blev i sidste sæsons Europa League elimineret i semifinalen af Dnipro, hvor dommeren spillede en uheldig rolle i det første opgør i Italien. Mange pegede da på Napoli som favoritter til at vinde turneringen, og mon ikke klubben der gjorde Diego Maradona til 90’ernes svar på Lionel Messi går benhårdt efter en plads i finalen i år?

Napoli har i hvert fald kvaliteterne til at gå hele vejen i Europa League, og selvtilliden bør være på plads hos napolitanerne før opgøret mod de danske mestre fra FCM i aften, for Napoli kommer til Herning med fire sejre i træk i bagagen. Senest er det blevet til 2-1 hjemme mod Juventus efterfulgt af en 0-2 sejr ude mod Legia Warszawa i den første kamp i Gruppe D. Derefter tog Napoli til Milano og gennemtævede Milan med hele 0-4 på udebane og fulgte op på den flotte stime af sejre med en 2-1 sejr hjemme over Serie A’s umiddelbare førerhold, Fiorentina, i denne weekend.

Alle eksperter forudser en svær kamp for Midtjylland og flere har beskrevet styrkeforholdet mellem FCM og Napoli i bibelske vendinger; nemlig David vs Goliat. Alle der har læst biblen eller fulgt med i skolen husker nok hvordan Davids kamp mod Goliat gik, og derfor skal man selvfølgelig ikke afskrive de undertippede uldjyder før kampen er slut.

FCM har ikke tabt flere end 3 hjemmekampe i de seneste 20 opgør på MCH Arena, og kan de regerende danske mestre spille op til deres bedste – og måske også en smule over evne – samtidigt med at Napoli rammer en off-day, er det langtfra utænkeligt at FCM kan komme fra dette opgør med ét eller tre point.

 

FCMs forsvar kan skaffe dem point

Det er primært FCMs jernhårde defensiv som skal være drivkraften bag en succes for FCM i aften, og kigger man på FCMs defensiv i europæisk regi efter sommerpausen, har mestrene bestået til UG med kryds og slange. Kun én dårlig halvleg har FCM leveret i 1-2 nederlaget hjemme mod Apoel i Champions League-kvalifikationen, som dog også blev skæbnesvanger selv om FCM vandt den omvendte kamp med 1-0.

Siden 1-2 nederlaget hjemme mod Apoel, har FCM kun lukket ét mål ind i Europa, hvilket skete i 1-1 udekampen mod Southampton. Hjemme vandt FCM som bekendt med 1-0 og sikrede sig dermed pladsen i Europa Leagues gruppespil. Her blev det til 1-0 i det første opgør hjemme mod Legia Warszawa, så der er ingen tvivl om, at Napoli får det sværere offensivt, end man måske forventer. Kan FCM drille napolitanerne ved at holde dem fra fadet og samtidigt score ét enkelt mål eller to i den anden ende, kan der være en overraskelse på vej i aften i Herning.

Lige nu er der odds 4.75 på FCM-sejr hos Bet365, mens Napoli er favoritter til odds 1.83. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Odds på FCM vs Napoli hos Bet365 >>

 

bet365-580x330