Indlæser...

FC Midtjylland tager imod Osmanlispor fra Tyrkiet i den første af to playoff-kampe om en plads i Europa Leagues gruppespil i denne sæson. Kampen spilles torsdag d. 18. august kl. 18.30 og vises på Canal 9.

Bookmakeren bet365 er klar med odds på FCM vs Osmanlispor, og her er hjemmeholdet favoritter til at snuppe sejren i første kamp.

Der er odds 1.90 på FCM, mens der er odds 3.90 på Osmanlispor og 3.50 på uafgjort.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

 

Optakt: FC Midtjylland vs Osmanlispor

FC-Midtjylland-Osmanlispor-FK-logo

FC Midtjylland spadserede igennem de to første kvalifikationsrunder mod Suduva og FC Vaduz fra henholdsvis Litauen og Liechtenstein, og står nu overfor den afgørende styrkeprøve mod et stærkt tyrkisk mandskab inden det eventuelt hedder Europa League gruppespil for Ulvene.

Osmanlispor er måske bedre kendt på disse kanter under klubbens tidligere navn Ankaraspor. I 2014 skiftede klubben navn, men har dog stadig hjemme i Tyrkiets næststørste by Ankara.

I sidste sæson tog Osmanlispor sig af femtepladsen i den tyrkiske Süper Lig, hvor man præsterede at slutte en plads højere i tabellen end storklubben Galatasaray.

Hvor stærke Osmanlispor er i år, er stadig svært at definere på nuværende tidspunkt, da den tyrkiske liga endnu ikke er startet. Men ser vi på klubbens kampe i Europa League-kvalifikationen, er det indtil videre gået smertefrit for tyrkerne.

Først slog Osmanlispor Zimbru fra Moldova med 7-2 samlet, og derefter blev der gjort kort proces mod Nomme JK Kalju fra Estland, der blev slået med 3-0 samlet.

Tyrkerne vil have den ulempe, at den tyrkiske liga endnu ikke er startet, og det derfor skorter lidt på betydningsfulde kampe i benene hos de tyrkiske spillere, hvilket igen kan blive til FCMs fordel.

FCM starter opgøret hjemme i Herning, hvor man skal forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt før returen i heksekedlen på det intime Osmanli Stadyumu med plads til godt 19.000 tilskuere. Returkampen spilles torsdag d. 25. august.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330