Indlæser...

FC Midtjylland er klar til anden runde i Europa League-kvalifikationen, hvor modstanderne hedder FC Vaduz fra miniput nationen Liechtenstein. Det første opgør spilles på MCH Arena i Herning torsdag d. 14. juli kl. 18.30, og kampen vises direkte på 6’eren.

Ser vi på odds på FCM vs FC Vaduz i det første opgør, er det midtjyderne som ikke overraskende indtager en stor favoritrolle.

FCM-sejr giver odds 1.36, mens der er odds 6.50 på FC Vaduz. Uafgjort giver pengene 4.33 gange igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

FC Midtjylland gik videre til anden runde i kvalifikationen efter to 1-0 sejre over FK Suduva i første runde. To spinkle sejre for FCM, som gik sikkert videre uden at imponere.

FCM bør også avancere i turneringen mod et hold som FC Vaduz, som tog en 8. plads i den schweiziske Super League i sidste sæson.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på FC Midtjylland vs FC Vaduz.

Indlæser...

 

Optakt: FCM vs FC Vaduz

FC Midtjylland er på vej op i gear inden Superliga-starten går i den kommende weekend, og generalprøven kommer til at stå torsdag d. 14. juli kl. 18.30, når Liechtensteins eneste professionelle fodboldklub lægger vejen forbi den jyske hede.

FC Vaduz spiller – ligesom de øvrige hold fra Liechtenstein – i den schweiziske liga, hvor FC Vaduz har en plads i den bedste række, Super League.

I sidste sæson blev det til en 8. plads i den 10 hold store liga, og her var det i særlig grad den albanske landsholdsangriber Armando Sadiku, som var udlånt til FC Vaduz fra FC Zürich, som skaffede point til klubben med sine 12 scoringer i Super League. Ironisk nok rykkede FC Zürich ud af Super League med 34 point, kun to færre end netop FC Vaduz. Havde Sadiku ikke scoret 12 mål for FC Vaduz, havde tingene formentlig set anderledes ud. Sadiku er dog – indtil videre – tilbage i FC Zürich, og når man ser på FC Vaduz’ førstehold, er der ikke mange kendte navne i truppen til den kommende sæson.

Det bør blive to lette kampe for FCM, men man skal som bekendt ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, og FCM skal selvfølgelig levere varen, hvis man vil vinde komfortabelt på hjemmebane og rejse til Liechtenstein til returopgøret med et godt udgangspunkt.

FCM har foruden de to 1-0 sejre over Suduva i Europa League kval’en spillet tre træningskampe mod Randers, Skive og senest AC Horsens. Disse er alle vundet med hhv. 1-0, 4-0 og 2-0 og det er såmænd syv forskellige spillere, som har lavet målene i træningskampene for FCM.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330