europa-league-euro

Torsdag d. 7. juli er der Europa League-kvalifikations på programmet igen. I sidste uge var Brøndby en tur på Island til det første opgør mod Valur fra Reykjavik, som klubben fra den københavnske vestegn vandt i sikker stil med 1-4. Kamil Wilczeck scorede kampens to første mål, og derefter gjorde Teemu Pukki det til 0-3 og Christian Jacobsen til 0-4 inden Valur fik reduceret til slutresultatet.

Returkampen bør derfor være en form sag for brøndbyerne, som altså blot skal undgå et stort nederlag for at avancere til næste runde. Vi – og bookmakerne – forventer dog, at det bliver til endnu en BIF-sejr i returopgøret.

FC Midtjylland skal straks på en mere udfordrende opgave i Litauen mod FK Suduva. Onuacho scorede til 1-0 efter en times spil i det første opgør, hvilket også blev slutresultatet, og der venter nu FCM en kamp på udebane, hvor man ikke kan tage let på tingene. Suduva har været i gang i den hjemlige liga siden marts, og har derfor masser af kampene i benene, mens FCM først er på vej i form til den nye sæson. Kan FCM gøre arbejdet færdigt på udebane?

Se odds på Brøndby vs Valur og FK Suduva vs FC Midtjylland herunder hos bookmakeren bet365.

Spil på Europa League hos bet365.dk >>

 

Brøndby vs Valur

Indlæser...
Indlæser...

 

Suduva vs FC Midtjylland

Indlæser...
Indlæser...

 

bet365-580x330