Indlæser...

Torsdag d. 21. juli kl. 20.00 er der igen Europa League-bold på programmet på Brøndby Stadion, når de skotske pokalmestre fra Hibernian lægger vejen forbi den københavnske vestegn.

Brøndby vandt det første opgør i Skotland med 0-1 på et mål af brandvarme Wilczek, men det var ikke uden problemer, for Hibs var nok det bedste hold på banen i den kamp.

I denne optakt til returkampen ser vi på odds på Brøndby vs Hibernian, hvor hjemmeholdet er favoritter hos bookmakeren bet365. Her er der odds 1.50 på Brøndby, mens en udesejr til Hibs kan spilles til odds 6.00.

Uafgjort vil være nok til at sende Brøndby videre til næste runde, hvor tyske Hertha Berlin venter, og uafgjort giver odds 3.90.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds-optakt: Brøndby vs Hibernian

Brøndby fik skabt et fantastisk udgangspunkt før returopgøret med Wilczeks mål efter bare 15 sekunders spil i Skotland. Men resten af kampen stod nok mest i Hibs’ tegn, og i Brøndby gør man klogt ikke at sælge skindet før den famøse bjørn er skudt.

Hibernian er i den grad et kompetent mandskab, til trods for at klubben frister en tilværelse i den næstbedste skotske række. Men i modsætning til Superligaen, er den næstbedste skotske række ikke startet endnu, og Hibernian har derfor ikke været i kamp siden 0-1 nederlaget til Brøndby i sidste uge.

Brøndby har derimod tanket endnu mere selvtillid på kontoen med en flot 4-0 sejr i søndagens sæsonpremiere hjemme mod Esbjerg, og det begynder efterhånden at ligne noget på Vestegnen. Særligt polske Wilczek er brandvarm for Brøndby, og han bliver en mand som Hibs’ forsvar skal holde vågent øje med.

Brøndby er favoritter her af en årsag, men vi tror opgøret bliver tættere end oddsene umiddelbart lægger op til.

Kampen kan ses på 6’eren torsdag kl. 20.00, og herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen.

Indlæser...

 

bet365-580x330