FCM_odds_8

FC Midtjylland overraskede alt og alle med en gedigen mandfolk-præstation i England mod Southampton, og med 1-1 i bagagen fra det første opgør skal arbejdet nu gøres færdigt hjemme i Herning.

Hos Betfair er der odds 3.90 at hente på FC Midtjylland, men nye kunder tilbydes odds 8.00 på den første 100 kr. seddel spillet på FC Midtjylland sejr.

For at kvalificere dig til det høje odds 8.00 på FCM, skal du være ny kunde hos Betfair og oprette dig med promokoden ZSKC76.

Gør du dét, får du udover det forhøjede odds på FC Midtjylland vs Southampton også muligheden for optjene op til 1000 kr. i freebets.

Læs mere om hvordan tilbuddet fungerer her eller hos Betfair.dk ved at klikke på knappen herunder. God kamp!

 

 

 

FC Midtjylland skal angribe chancen

FC Midtjylland kunne takket være et fantastisk langskudsmål sat ind af Tim Sparv lige før halvleg gå til pause med en 1-0 føring, som Southampton dog fik nulstillet kort efter pausen da Jay Rodriguez udlignede til 1-1. Alligevel var der tilfredshed over at spore overalt i den midtjyske lejr efter kampen, for 1-1 er intet mindre end et fantastisk udgangspunkt før torsdagens opgør på MCH arena i Herning.

Hvis FCM skal gøre sig forhåbninger om at spille sig videre til Europa Leagues gruppespil, skal de formentligt angribe kampen på samme måde, som man gjorde i det første opgør. Her spillede de danske mestre deres chance fuldt ud, og beviste at de kunne matche Southampton i store dele af kampen. Hvis FC Midtjylland stiller sig tilbage og forsøger at spille sig videre med en 0-0, vil de med stor sandsynlighed blive straffet af Southamptons normaltvis farlige angribere som f.eks. den benhårde centerforward Pellé.

FC Midtjyllands bedste chance for videre avancement synes umiddelbart at bestå i at kontrollere kampen så meget som muligt ved at være i boldbesiddelse, score nogle mål og forhåbentlig holde Southampton fra at skabe de store chancer. Den strategi lykkedes ganske flot på udebane, hvor FC Midtjylland havde stor ære af kampen, og der er umiddelbart ikke noget der tyder på, at vi ikke får et sprudlende FCM mandskab at se torsdag aften.

Southampton har fået en jammerlig start på årets Premier League, hvor det er blevet til et nederlag og to uafgjorte i tre kampe. Senest blev det søndag til 0-0 ude mod Watford, og Southampton er i øjeblikket ikke i nærheden af det hold som sidste år spillede med helt i toppen af Premier League. Timingen for dette vigtige opgør kunne næppe være bedre for FC Midtjylland som har gode chancer for at spille sig videre til gruppespillet torsdag aften.

Vi krydser fingre for endnu en pragtpræstation af Ulvene fra Midtjylland og forhåbentligt mindst én dansk deltager i årets europæiske turneringer.

 

Odds på FCM vs Southampton her >>

 

betfair-580x330