Det danske landshold kan meget vel trække sorteper i en EM-kvalifikationsgruppe, der tæller Portugal, Serbien, Armenien og Albanien. Sådan lyder vurderingen fra Betsafe, der ser serberne som et stærkere hold end danskerne.

Dagens lodtrækning til EM-kvalifikationen sendte Danmark i gruppe med Portugal, Serbien, Armenien og Albanien. På forhånd ligner det en stoleleg mellem portugiserne, danskerne og serberne om de to pladser, der giver direkte kvalifikation.

Den duel tror spilleselskabet Betsafe, at danskerne taber. Bookmakeren tilbyder odds 2,75 for, at Danmark ender på tredjepladsen i Gruppe I, mens en andenplads giver pengene 3,00 gange igen. En førsteplads til Danmark står i høje odds 5,75.

“Portugal er naturligvis favoritter til at vinde gruppen, og det betyder, at Danmark og Serbien skal konkurrere om andenpladsen. Her ser vi serberne som et marginalt bedre hold end Danmark. Serbien har ganske vist ikke imponeret i de seneste kvalifikationer, men deres talentmasse er enorm, og Danmark har det traditionelt svært med Balkan-nationerne”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Trods pessimismen med hensyn til Danmarks chancer i Gruppe I, er bookmakeren dog fortrøstningsfuld, når det gælder dansk deltagelse ved EM 2016. Dansk kvalifikation til slutrunden betaler blot pengene 1,50 gange igen.

“Som vores odds indikerer, så forventer vi meget tæt løb mellem Danmark og Serbien. Rammer folk som Bendtner, Agger og Eriksen formen, så kan favoritværdigheden hurtigt tippe til dansk fordel. Og selvom Danmark skulle ende på en tredjeplads i gruppen, så har vi stadig fine chancer for at kvalificere os via treer-regnskabet eller play-off”, vurderer oddssætteren.

 

Gå til Betsafe for at oddse på Danmarks vej til EM her

 

Kvalificerer Danmark sig til EM 2016?

 

JA            1,50

NEJ         2,45

 

Hvilken placering opnår Danmark i Gruppe I?

 

1. plads                   5.75

2. plads                   3.00

3. plads                   2.75

4. plads                   7.50

5. plads                   10.00