Nye kunder hos betfair kan få odds 12 på England slår Colombia

Odds 12 på England slår Colombia hos betfair

Englænderne og colombianerne støder sammen i et brag af en 1/8-finale. Dem som endnu ikke har oprettet en konto hos bookmakeren betfair kan helt indtil kampstart tirsdag klokken 20:00 få odds 12 på England slår Colombia.

Det må siges at være et rigtig godt odds, da det engelske landshold har Harry Kane på toppen. Tottenhams goalgetter har placeret sig på topscorerlistens førsteplads, og han ligger lunt i svinget til at snuppe Den Gyldne Støvle. Han skal dog stadig score et par gange mere, før den er definitiv, og det kunne han sagtens gøre mod det colombianske landshold.

 

Få odds 12 på England slår Colombia her

 

Hvad skal jeg gøre?

Du skal ikke anstrenge dig særlig meget for at få dette forhøjede odds. Alt du skal gøre er sådan set bare at følge vores guide, som der er let og ligetil.

  1. Tryk på den grønne knap eller betfair-billedet i denne artikel
  2. Klik på ‘TILMELD DIG NU >>’ på betfair-kampagnesiden
  3. Opret en konto og husk at gøre brug af bonuskoden ZFBJ3G
  4. Spil 50 kroner på England slår Colombia til odds 12

Når du trykker på enten den grønne knap eller betfair-billedet i denne artikel, så har vi sørget for, at du lander direkte på betfairs kampagneside. På den måde sparer du både tid og kræfter. Når du er kommet derind, så skal du klikke på deres ‘TILMELD DIG NU >>’-knap. Den sender dig nemlig videre til der, hvor du kan oprette din konto. Når du har udfyldt dit navn, din adresse, dit køn, din fødselsdagsdato, dit land, din e-mail adresse og dit ønskede kodeord, så er du næsten i mål. Det er dog vigtigt, at du benytter dig af bonuskoden ZFBJ3G, da det er den, som der giver adgang til det forhøjede odds.

Så snart kontoen er blevet oprettet, så skal du indbetale penge på siden og spille 50 kroner på, at England vinder over Colombia til odds 12. Hvis Harry Kane kanonere englænderne til kvartfinalen indenfor 90 minutter, så snupper du dig en gevinst på 600 kroner.

 

Få det forhøjede odds lige her

 

Regler og vilkår

Du skal være indenfor Danmarks grænser, mens du opretter din bookmakerkonto hos betfair. Det er muligt at spille mere end 50 kroner på det forhøjede odds, men det er kun de første 50 kroner af din indsats, som der bliver placeret til odds 12. Du kan ikke bruge eventuelle bonuspenge til at spille på det forhøjede odds. Væddemålet skal være placeret på betfairs spillebørs, og det er ikke muligt at trykke på cash out-knappen i løbet af kampen.

Hvis du vinder, så bliver dine gevinster udbetalt som en bonus. Den skal du gennemspille én gang indenfor tre måneder til minimum odds 1,50. Derefter kan du udbetale pengene direkte til din bankkonto.

 

Odds 12 på England slår Colombia hos betfair