Betfair-bombe: Sådan får du odds 12 på England-sejr over Kroatien

Bookmakertilbud fra betfair, der giver odds 12 på engelsk sejr over Kroatien ved VM til alle nye kunder

“It’s coming home” synger hele verden i disse dage. England er da også kæmpe favoritter til at slå Kroatien i semifinalen, og du kan få vanvittige odds 12, hvis det sker. Det får du hos bookmakeren betfair, der har forhøjet oddset for alle spillere, der ikke allerede har en konto. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde hele 600 kroner. Derefter er du klar til at heppe på Three Lions i deres forsøg på at generobre verdensmesterskabet.

 

Få odds 12 på engelsk sejr her

 

Sådan får du odds 12 på England

For at spille til det forhøjede odds 12 på engelsk sejr over Kroatien, skal du blot følge fire simple trin.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokode ZFBJ3M
  3. Spil 50 kr. på England til odds 12
  4. Vind 600 kroner, når England vinder

Når du lander på betfairs opretningsside, skal du trykke på “TILMELD DIG NU”. Herefter skal du bare følge betfairs anvisninger og indtaste den fornødne information. betfair har gjort det så nemt som overhovedet muligt at oprette en konto, så det tager ikke mange øjeblikke. Promokoden bliver endda automatisk indtastet, når du følger links på denne side, så det skal du ikke engang bekymre dig om.

Så snart du har oprettet din konto, skal du selvfølgelig indbetale penge. Du bestemmer helt selv, hvor mange du sætter ind, men minimumsbeløbet er på 50 kroner. Man behøver dog ikke mere end 50 kroner for at spille til det forhøjede odds.

Det forhøjede odds på England finder man på forsiden, når man er logget ind. Her tilføjer man simpelthen bare England til spilkuponen og sætter 50 kroner på det forhøjede odds. Så snart det er gjort, skal man blot læne sig tilbage i sofaen og håbe på, at “it’s coming home”.

Når England har vundet kampen, får du selvfølgelig gevinsten udbetalt med det samme. Dit indskud på 50 kroner får du tilbage kontant, hvormed du altså kan hæve dem med det samme. Nettogevinsten på 550 kroner udbetales som en såkaldt odds bonus, der skal omsættes en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Det har du 90 dage til at gøre, hvilket bør være nemt nok.

 

Derfor vinder England

Det engelske landshold har gennemgået en fantastisk udvikling i løbet af turneringen. Gareth Southgates unge hold har opbygget et utroligt momentum, og de virker simpelthen ustoppelige. Jordan Pickford er en regulær mur i målet, og oppe foran scorer Harry Kane kasser på stribe. Der er ikke en finger at sætte på det engelske hold, og derfor er fodbolden også ved at komme hjem til moderlandet.

England spillede en rigtig solid kamp imod Sverige i ottendedelsfinalen. 2-0 vandt englænderne, og der var aldrig for alvor tvivl om den kamps udfald. Englænderne sad på den fra start til slut, og der var ingen slinger i valsen.

Slinger i valsen har der til gengæld været hos kroaterne. De måtte ud i straffekonkurrence imod både Danmark og Rusland før, at de gik videre. Hverken Danmark eller Rusland er ellers ekstraordinære fodboldhold, og det burde være modstandere, kroaterne nemt kunne køre over. Kroatien er meget afhængige af genialiteter fra Luka Modric og Ivan Rakitic, og deres held kan ikke blive ved.

Selvom Kroatien har vundet samtlige kampe ved denne slutrunde, kan man faktisk argumentere for, at de har været heldige. De har endnu ikke mødt en kvalitetsmodstander. Argentina viste sig at være helt håbløse, og sejre over Nigeria, Island, Danmark og Rusland er trods alt ikke ekstraordinært på nogen måde.

På grund af de to straffekonkurrencer er de kroatiske spillere også slidt. De har spillet rigtig mange minutter i løbet af de sidste par dage. Det kan blive rigtig dyrt imod det engelske hold, der kan spille fodbold i et utroligt tempo.

Kroatien må da også undvære den dygtige højreback Sime Vrsaljko, der er skadet. I hans fravær starter 32-årige Vedran Corluka formentlig. Corluka spiller til daglig for Lokomotiv Moskva, hvor han spiller i centerforsvaret, og han er ikke typen, der går med frem. Derudover er han langsom, så hans tilstedeværelse på banen skader Kroatien i begge ender af banen.

 

Regler og vilkår for odds 12 på England

betfairs tilbud gælder kun nye spillere, altså folk, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Man får adgang til det forhøjede odds med promokoden ZFBJ3M. Man bestemmer selv, hvor mange penge man sætter ind, men man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Dette kan ikke kombineres med andre spil eller tilbud.

Hvis England vinder kampen, udbetaler betfair gevinsten lige med det samme. Nettogevinsten, 550 kroner, skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Dette skal gøres indenfor 90 dage, hvorefter bonussen kan udbetales.

Indbetalinger via NETELLER og Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds 12 på England over Kroatien.

 

Få odds 14 på engelsk sejr her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund