em_2016_spilforslag_banner

EM 2016 spilforslag:

Vi spiller: Gruppe F bliver den mest scorende gruppe

Odds: 6.50 hos bet365

Find spillet: “EM 2016 -> Mest scorende gruppe”

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos bet365

 

Det dufter af mål i Gruppe F

Bookmakeren bet365 har Gruppe A som favorit til at producere flest mål. Gruppe A kan f.eks. spilles til odds 3.00, mens Grupperne B, E og F er de største outsidere til odds 6.50. Vi har et godt øje til Gruppe F som den mest scorende gruppe netop pga. den helt rigtige kombination mellem svage forsvar og gode angreb.

Godt nok er defensivt solide Island at finde i denne gruppe, men det er svage Ungarn også. Som man kan læse i vores artikel om den ungarske EM-trup, har vi ikke megen fidus til netop Ungarn ved denne slutrunde. Vi har allerede tippet Ungarn til at slutte sidst i gruppen, så lad os bare holde fast i, at Ungarn kommer til at agere prygelknabe i Gruppe F.

Til gengæld er der masser af potentiale i de øvrige tre hold i gruppen. Portugal er selvfølgelig favorit til at vinde puljen, men Østrig har også stærke offensive kvaliteter, hvilket man beviste i kvalifikationen med 22 mål. Mod disse to lande, tror vi, Ungarn kan rende ind i en øretæve. Hvis Ungarn vil videre fra gruppe F, skal det som minimum blive til en sejr over Island i det interne opgør – en kamp som Island formentlig også SKAL vinde, hvis man vil videre på tredjepladsen. Den kamp kan derfor blive langt mere offensiv, end mange måske forventer.

I vores optik har alle de øvrige EM-grupper en mere lige styrkefordeling end netop Gruppe F, og det kan betyde mere nervøse og forsigtige tilgange til kampene. Lande som Nordirland og Irland er udråbt som de svage nationer i nogle af de andre grupper, men de står utroligt godt defensivt på banen, hvilket nok skal gøre det svært for favoritterne i grupperne at score mange mål mod dem.

Spil på EM 2016 hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330