Se Ungarns trup til EM i fodbold 2016

Ungarn flagUngarn ligner på papiret EM 2016s svageste hold, og det skulle ikke undre os, hvis det ender med tre strikes i gruppe F og så farvel og tak.

Ungarn kan glæde sig over at EM denne gang tæller hele 24 nationer, for ellers var det aldrig blevet til en plads i denne slutrunde. Ungarn tog kun tredjepladsen i kvalifikationsgruppen efter Nordirland og Rumænien, og landstræner Bernd Storck – som ikke just har nogen imponerende trænerkarriere bag sig – har kun stået bag roret i et lille års tid. Han har tidligere været landstræner for Kasakhstan og en lang række ungdomshold i forskellige lande.

Ungarns trup er stort set blottet for profiler, hvor de mest indflydelsesrige spillere på holdet nok er den 40-årige keeper Kiraly, som til dagligt står på mål i Szombathelyi Haladas i den ungarnske liga, samt fløjen Balazs Dzsudzsak (tidl. PSV og Dinamo Moskva) som nu spiller for Bursaspor.

Øvrige bud på profiler hos Ungarn må blive Zoltan Gera (tidl. Fulham og West Brom) og det tidligere Liverpool-talent, Krisztian Nemeth, som aldrig slog til i Merseyside klubben og i dag spiller fodbold i Qatar. Nemeth forventes dog ikke at spille fast under EM, for det har været Adam Szalai og Tamas Priskin som har ageret frontløbere for Ungarn i kvalifikationen.

Ungarn ligner prygelknaben i Gruppe F, hvor man er oppe imod Portugal, Østrig og Island. Ungarn skal virkeligt diske op med et mindre mirakel for at komme videre fra denne pulje, og hos bet365 er der odds 1.53 på at Ungarn bliver ét af de 8 hold som bliver siet fra i gruppespillet, og ikke får en plads i ottendedelsfinalerne.

Se alle odds på EM 2016 her.

 

Ungarns EM 2016 trup

Målmænd:

Peter Gulasci (RB Leipzig)

Gabor Kiraly (Szombathelyi Haladas)

Denes Dibusz (Ferencvaros)

Forsvar:

Roland Juhasz (Videoton FC)

Adam Lang (Videoton FC)

Attila Fiola (FC Akademia)

Barnabas Bese (MTK Budapest)

Richard Guzmics (Wisla Krakow)

Mihaly Korhut (Debreceni VSC)

Tamas Kadar (Lech Poznan)

Midtbane:

Zoltan Gera (Ferencvaros)

Lazlo Kleinheisler (Werder Bremen)

Gergo Lovrencsics (Lech Poznan)

Zoltan Stieber (FC Nürnberg)

Akos Elek (Diyosgyori VTK)

Adam Pinter (Ferencvaros)

Balazs Dzsudzsak (Bursaspor)

Angreb:

Adam Szalai (Hannover 96)

Krisztian Nemeth (Al-Gharafa)

Nemanja Nikolic (Legia Warszawa)

Tamas Priskin (Slovan Bratislava)

Daniel Bode (Ferencvaros)