EM i kvindefodbold 2013 – Tyskland vs Island

UEFA_Women's_Euro_2013Kvindernes EM er nået til anden spillerunde i den indledende gruppe B. I aftenens tv-opgør mødes storfavoritterne til guldet Tyskland med Island.

Tyskland skuffede fælt med 0-0 mod Holland i første kamp. Det får formentlig ingen betydning overhovedet, da tyskerne nok skal gå let videre. Men der er ikke plads til mere slinger i valsen, så i dag skal islændingene sættes på plads.

Island derimod startede med uafgjort mod de norske jenter, og det var væsentligt mere tilfredsstillende for dem.

Skal man vurdere humøret, så må det være bedst hos islændingene. De fik et godt resultat i første runde mod tyskernes meget dårlige. Det sagt, så er tyskerne nok lidt ligeglade. Der er formentlig ikke indfundet sig noget nervøsitet endnu.

Tyskland var før EM-slutrundens start en kæmpefavorit sammenlignelig med Serena Williams til kvindernes Wimbledon. Den favoritværdighed er måske nok faldet en anelse efter den skuffende åbningskamp, men favoritter i aftenens opgør slipper de bestemt ikke for at være.

Det bedste odds på en favoritsejr kommer i dag fra Tipico. Odds 1.15 kan du få på den “uundgåelige” sejr til Tyskland.

Et overraskende uafgjort som det skete i første runde kan give endnu højere odds end dengang. Unibet tilbyder odds 8.00 for krydset.

Hvis Tyskland er helt færdige efter det skuffende resultat mod Holland, og Island render med en mirakuløs sejr i aften, så får du odds 17.00 hos Bet365.

Tyskland-Island:

Tyskland: 1.15 hos Tipico
Uafgjort: 8.00 hos Unibet
Island: 17.00 hos Bet365

Dommeren fløjter kampen i gang kl 20:30, og det er på Eurosport, det foregår.

Dagens spilforslag:

I åbningskampen brændte vi nallerne på Tyskland. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at hollænderne kunne holde stand i 90 minutter. Tyskland er dog så hjernedødt store favoritter, at de fejler ikke 2 gange i træk. Derfor forsøger vi os endnu engang med en to-målssejr eller bedre til guldfavoritterne fra Tyskland:

Tyskland-Island (0-1): 1-tal = Tyskerne vinder med mindst 2 mål til odds 1.47 hos Tipico

Hitrate: 4/10 = 40%
Samlet indsats: 10
Samlet resultat: +0.4
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 104%

Læs om odds på Khabib vs. McGregor

Find et Khabib vs. McGregor livestream