em_2016_spilforslag_banner

EM 2016 spilforslag:

Vi spiller: Griezmann scorer når-som-helst i EM finalen

Odds: 2.75 hos bet365

Spilstop: Søndag d. 10. juli kl. 21.00

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos bet365

 

Spilforslag: Brandvarme Griezmann scorer

CP DC Press / Shutterstock.com
CP DC Press / Shutterstock.com

 

 

Allerede før EM 2016 blev sparket i gang, var Atletico Madrid-angriberen Antoine Griezmann favorit sammen med tyske Thomas Müller til at score flest kasser ved EM. Mens Thomas Müller skuffede fælt med lige præcist 0 mål ved EM, har Griezmann i den grad leveret varen i de seneste kampe for Frankrig.

Griezmann står nu noteret for seks mål inden finalen, og beviste mod Tyskland præcist hvor farlig han er. Først fik Frankrig tildelt et lidt heldigt straffespark, som Griezmann fik lov at eksekvere. Det gjorde han i suveræn stil ved at sende Neuer den ene vej og bolden den anden vej.

Men også i det åbne spil viste Griezmann at han er en målfarlig herre, da han dukkede op og prikkede bolden i kassen til 2-0.

Griezmanns EM startede lidt langsomt, hvor han så uskarp ud i de første par kampe for Frankrig. Men nu er han suverænt i spidsen af topscorer-listen ved EM 2016, og Ronaldo eller Payet skal score hattrick i EM-finalen, hvis de skal udligne stillingen i toppen af listen.

 

Griezmann er bedste målscorer-bud i den franske lejr

Der er flere potentielle målscorer i den franske EM-lejr, hvor også Payet og Giroud har vist sig at have mål i støvlerne ved denne slutrunde, men Griezmann må være det absolut bedste bud på en målscorer i EM finalen.

Der er stor chance for, at Griezmann får lov at åbne scoringen – særligt hvis Frankrig får et straffespark – og derfor er odds 5.50 på Griezmann som første målscorer bestemt et spil værd.

Vi tager dog det lidt mere konservative spil, hvor vi har Griezmann til at score når-som-helst i EM finalen til odds 2.75.

Husk dog på, at dette spil kun omfatter ordinær spilletid, så hvis kampen går i forlænget spilletid, tæller eventuelle Griezmann mål altså ikke med ift. dette bet.

 

Spil på EM-finalen hos bet365.dk >>

 

portugal-frankrig-flag