Indlæser...

Wales vs Slovakiet i Gruppe B spilles lørdag d. 11. juni kl. 18.00 på Stade Matmut Atlantique i Bordeaux. Det bliver på papiret et tæt opgør mellem to jævnbyrdige nationer, som begge kvalificerede sig til EM 2016 via en andenplads i kvalifikationsgrupperne.

bet365 har gode odds på Wales vs Slovakiet, hvor du netop nu kan få odds 2.67 på Wales, mens der er odds 2.88 at hente på Slovakiet. Med England og Rusland som de to øvrige hold i Gruppe B, skal det helst blive til sejr i denne kamp, hvis Wales eller Slovakiet vil videre fra puljen, men det gælder for alt i verden om at undgå at tabe. Derfor kan der måske også være god værdi i et spil på uafgjort til odds 3.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Kampen vises direkte på TV2 med kampstart kl. 18.00.

Indlæser...

 

Optakt: Wales vs Slovakiet

WalesWales er klar til EM 2016 takket været en andenplads i kvalifikationsgruppen, hvor waliserne kun blev overskygget af Belgien. Stort set hele det walisiske hold gør sig til dagligt i etablerede Premier League-klubber, og holdets stjerne er selvfølgelig den 26-årige Real Madrid-spiller Gareth Bale. Bale står noteret for 19 mål i 31 kampe for Real Madrid i den netop afsluttede sæson, og han bliver et spændende bekendtskab i sommerens slutrunde. Der er ingen tvivl om, at Bale skal spille et godt EM, hvis det skal blive til walisisk succes.

bet365 giver odds 4.75 på Bale som 1. målscorer eller odds 2.40 på Bale til at score når-som-helst, og sammen med angriberen Sam Vokes (odds 6.50) er Bale selvfølgelig også favorit til at score målene for Wales.

Bale er dog ikke alene om at løfte ansvaret på det walisiske hold, for Wales’ hold tæller også profiler som Ben Davies (Tottenham), Joe Ledley (Crystal Palace) og ikke mindst Aaron Ramsey (Arsenal).

Wales har op til EM spillet to træningskampe i marts, hvor det blev til 1-1 hjemme mod Nordirland og ugen efter tabte waliserne 1-0 i Ukraine. Der venter endnu en testkamp søndag d. 5. juni mod Sverige, inden Slovakiet venter d. 11.

 

Skrtel og Hamsik skal slå til for slovakkerne

SlovakietBookmakerne levner generelt ikke Slovakiet mange chancer ved dette EM, men i kvalifikationen tog slovakkerne en flot andenplads i puljen, hvor man kun blev overgået af Spanien, mens Ukraine tog tredjepladsen.Samtidigt har Slovakiet gjort det ganske glimrende i testkampene op til EM, hvor det i udgangen af maj er blevet til 3-1 sejre hjemme mod Georgien og ude mod Tyskland (!). Slovakiet har endnu en testkamp til gode mod Nordirland d. 4.6. inden det går løs mod Wales.

Slovakiet bliver måske undervurderet en smule, for slovakkerne besidder adskillige rutinerede kræfter på holdet, og særligt defensivt så Slovakiet stabile ud i kvalifikationen. Forsvaret blev ført an af Peter Pekarik fra Hertha Berlin samt Liverpools Martin Skrtel, som kun tillod otte mål imod sig, mens man med folk som Napolis midtbanestjerne Marek Hamsik slog til i modstanderens straffefelt hele 17 gange. Hamsik blev noteret for 5 mål for Slovakiet i kvalifikationen, og sammen med angriberen Adam Nemec (Willem II), bliver han nok én af dem waliserne skal holde øje med i denne kamp.

Marek Hamsik som første målscorer kan spilles til odds 7.50, mens der er odds 3.60 på Hamsik til at score når-som-helst. Adam Nemec – som stod for tre af Slovakiets mål i kvalifikationen – er også blandt favoritterne som første målscorer, og han kan spilles til odds 9.50 hos bet365.

Det kan dog også meget vel blive Michal Duris i front for Slovakiet, men Duris har været skadet mod slutningen af sæsonen hos Viktoria Plzen, og der er stadig tvivl om, hvem af de to som starter på toppen for slovakkerne.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

EM_2016_Frankrig