Indlæser...

Tirsdag d. 21. juni byder på hele fire kampe ved EM 2016, og vi lægger fra land med kampene i Gruppe C, hvor der står Ukraine vs Polen og Nordirland vs Tyskland på plakaten kl. 18.00.

I denne optakt ser vi på odds på Ukraine vs Polen, hvor ukrainerne ikke har andet end den stoltheden at spille for, mens Polen kan nøjes med ét point for at spille sig videre fra gruppen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Ukraine er underdogs her til odds 4.00. Ukrainerne har reelt ikke mere at spille for ved dette EM, da man med 0 point og en forfærdelig målscore er dømt færdige ved slutrunden i Frankrig. Polen kan derimod nøjes med uafgjort til odds 3.60, men vil formentlig gå efter sejren og potentielt førstepladsen i gruppen. Polsk sejr kan spilles til odds 2.00.

Kampen vises direkte på TV2Sport, og du kan finde flere udvalgte odds på Ukraine vs Polen i vores optakt herunder.

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe C

gruppe_c_stillingen_21062016

 

Optakt: Ukraine vs Polen

Ukraine flagUkraine har stadig deres første mål ved EM til gode, og selv om det var forventet, at det ikke blev til point mod Tyskland i EM-åbneren (som Ukraine da også tabte 2-0), var det anderledes skuffende at man faldt fuldstændigt sammen mod Nordirland som også slog Ukraine med 2-0.

Ukraine slog ellers fint fra sig i kampen mod Tyskland, og testede Manuel Neuer i det tyske mål i flere omgange. De fleste husker nok også Boatengs akrobatiske redning på målstregen, som var centimeter fra at give Ukraine det udlignende mål mod tyskerne. På tavlen kom Ukraine dog aldrig og mod Nordirland havde ukrainerne stor problemer med at tilkæmpe sig de åbne målchancer.

Kun de færreste havde set Ukraine slå Tyskland og Polen i kampen om de to øverste placeringer i gruppen, men Ukraines fans vil uden tvivl være skuffede over, at man allerede er elimineret fra EM inden den tredje puljekamp mod Polen. Ukraine har således ikke andet end stoltheden at spille for i dette opgør.

Målscorer-odds hos Ukraine

Vi forventer ikke det store fra Ukraine i denne kamp, for Polen står rigtig godt defensivt på banen, og det er svært at få øje på, hvem der skal lave målene for Ukraine. De to bedste bud hedder dog stadig Yarmolenko og Konoplyanka, som begge spillede en flot kamp mod Tyskland og havde flere gode momenter i det offensive spil i dét opgør.

Yarmolenko kan spilles til odds 8.00, mens der er odds 9.50 på Konoplyanka.

 

Polen kan tage førstepladsen i Gruppe C

Polen flagPolen er med fire point for to kampe formentlig allerede videre fra Gruppe C, men kan sikre sig endegyldigt med bare ét point mod Ukraine. Før den sidste kamp er polakkerne nemlig á point med Tyskland og ét point foran Nordirland på tredjepladsen.

Polen startede EM med en fin 1-0 sejr over et godt defensivt nordirsk hold, og havde bestemt også mulighederne for at snuppe alle tre point mod Tyskland. Første halvleg bød ikke på de store chancer i de to straffefelter, men i anden halvleg vågnede særligt Polen op til dåd, og Milik stod bl.a. for et par gigantiske afbrændere. Polens forsvar har stået solidt på banen og formåede stort set at holde Tyskland fra fadet i den seneste kamp, hvilket gør det svært at se, hvordan tandløse Ukraine skal få bugt med polakkerne i denne kamp.

Polen har nu vundet syv, spillet tre uafgjort og kun tabt én i deres 11 seneste kampe, og med en storsejr over Ukraine kan Polen muligvis snuppe førstepladsen foran Tyskland på en bedre målscore, selv hvis tyskerne slår Nordirland i deres indbyrdes opgør som spilles samtidigt med Ukraine vs Polen.

Vi forventer at se et offensivt polsk hold på banen, som går benhårdt efter alle tre point mod en modstander som bestemt er til at tale med.

Målscorer-odds hos Polen

De mest spændende navne i den polske trup, når det kommer til potentielle målscorer, er helt sikkert Lewandowski og Milik. Lewandowski har stadig lidt at bevise ved denne slutrunde, hvor kun Milik indtil videre er kommet på tavlen for Polen, og “Lewa” kan spilles som første målscorer til odds 4.75. Milik, som virkeligt har imponeret for Polen indtil videre, men dog med rette kan føle han skylder en kasse eller to fra mødet mod Tyskland, kan spilles til odds 5.50.

Jakub Blaszczykowski har også vist tænder undervejs for polakkerne, og han er i øvrigt udnævnt som favorit til at sparke eventuelle straffespark for Polen. Han kan spilles til odds 11.00 som første/sidste målscorer i kampen.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Ukraine-Polen-flag