Indlæser...

Ukraine og Nordirland komme begge fra land med et nederlag i Gruppe C, og uanset hvem der trækker det længste strå i dette opgør, ser det unægteligt svært ud for taberne ift. videre avancement ved EM 2016. Ukraine skal nemlig op mod et stærkt polsk hold i tredje runde, mens Nordirland har fornøjelsen af Tyskland i deres sidste kamp, så missionen for begge mandskaber hedder tre point.

Når det kommer til odds på Ukraine vs Nordirland, er det ukrainerne som er favoritter. Bookmakeren bet365 har kun ringe tiltro til Nordirland, som da heller ikke havde meget at byde på i den første kamp mod Polen. De to hold mødtes senest i kvalifikationen til EM i 2004, hvor begge kampe sluttede 0-0.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Ukraine er favoritter til odds 1.57, mens der er odds 7.00 på Nordirland. Ingen af holdene har det store at bruge ét point til, men skulle kampen alligevel slutte med et X, kan man få odds 4.00 på uafgjort.

Se flere odds på Ukraine vs Nordirland hos verdens største online spilleselskab, bet365, som har flere end 125 markeder på kampen. Herunder kan du se et lille udpluk af de mest populære odds på kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Ukraine vs Nordirland

Ukraine flagUkraine var ubesejret i seks kampe i streg før mødet med Tyskland i første runde i gruppespillet ved EM 2016, men alligevel havde kun de færreste troen på, at ukrainerne ville komme ud af opgøret med verdensmestrene med point i behold. Ukraine kan dog være tilfredse med måden man spillede på mod Tyskland, som havde store problemer med at holde særligt Konoplyanka og Yarmolenko i kort snor. Manuel Neuer var flere gange i fokus med store redninger, og de fleste husker nok Boatengs akrobatiske clearing på egen målstreg for at forhindre en Ukraine-udligning.

Tyskland var dog mest i boldbesiddelse, og det tog hårdt på kræfterne hos Ukraine. I stedet lukkede og slukkede Schweinsteiger med en kontra-scoring til 2-0 i tillægstiden, hvor Ukraine satte alle sejl til for en udligning.

Ukraine havde stor ære af det opgør, og Tysklands sejr var på ingen måde så overbevisende, som resultatet måske antyder. Særligt førnævnte Yarmolenko og Konoplyanka spillede fantastisk til tider for Ukraine, og hvis de to profiler finder storspillet frem igen mod Nordirland, kan en af disse to sagtens være et fornuftigt bud på en første målscorer i kampen. Her kan Yarmolenko spilles til odds 5.00, mens Konoplyanka giver pengene 6 gange igen.

 

Nordirland tabte uden at imponere

NordirlandHvis det blev til så meget som én god målchance med nordirsk afsender i den første kamp mod Polen, kom den mens jeg var ude og hente øl i køleskabet. Nordirland var stort set ikke-eksisterende med bolden på Polens banehalvdel i 1-0 nederlaget i søndags, og hvis nordirerne ikke kaster forsigtigheden over bord mod Ukraine, kan det meget vel blive en gentagelse af den første kamp for Nordirland.

Selv om Nordirland så ud til at være kastet ud på dybt vand mod Polen, formåede holdet at stå kompakt og forblive velorganiseret. Selv om polakkerne dominerede kampen – og vandt sikkert – holdt den nordirske jerndefensiv polakkerne til et minimum åbne målchancer. Til gengæld var det ufarlige saksesparksforsøg fra Kyle Lafferty fra 25-meter kampens offensive højdepunkt for nordirerne.

1-0 nederlaget til Polen sluttede Nordirlands stime på 12 kampe uden nederlag, og det var samtidigt kun det tredje nederlag på to år. Holdet har helt sikkert mere at byde på, end vi så mod Polen i den første kamp, og vi bør forvente, at se et mere offensivt nordirsk hold på banen mod Ukraine. Nordirland kan nemlig ikke bruge uafgjort til ret meget. Der skal helst tre point på tavlen, hvis man vil drømme om at gå videre som én af de fire bedste 3’ere i grupperne.

De to hold mødtes sidst tilbage i kvalifikationen til EM 2004, hvor begge indbyrdes opgør sluttede 0-0. Det tror vi ikke bliver tilfældet denne gang, da begge hold skal frem og hente tre point. Dette opgør har potentiale til at byde på flere mål end bookmakerne tilsyneladende tror.

bet365 har f.eks odds 2.37 på “begge hold scorer”, hvor oddset er 1.57 på “nej”. Favoritten til at score for Nordirland hedder selvfølgelig Kyle Lafferty, som kan spilles til odds 11.00 som første/sidste målscorer, mens der er odds 5.00 på Lafferty til at score når-som-helst. Generelt er der tårnhøje odds på alle de nordirske spillere til at score mål i kampen, og du kan se alle odds på Ukraine vs Nordirland hos bet365.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Ukraine-Nordirland