Indlæser...

Mange mener, at mødet mellem Tyskland og Frankrig er den egentlige EM-finale, for i denne semifinale mødes EMs velnok to bedste mandskaber.

Verdensmestrene fra Tyskland var ude i store problemer mod Italien i 1/4-finalen, hvor Tyskland trak det længste strå i en vanvittig gyser af en straffekonkurrence efter 1-1 i ordinær spilletid. Frankrig havde på papiret en mere overkommelig opgave i underdogs’ne fra Island, som Frankrig da også sagde “au revoir” til med en overbevisende sejr på 5-2.

Dermed er EM-værterne nu klar til braget mod Tyskland på Stade Velodrome i Marseille, hvor 67.000 forventningsfulde tilskuere sidder klar til kick off torsdag d. 7. juli kl. 21.00.

Spil på kampen hos bookmakeren bet365, hvor du finder det bedste udvalg af odds på Tyskland vs Frankrig og se kampen direkte på TV2.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Tyskland giver odds 3.00 for en sejr, mens Frankrig giver odds 2.80.

I disse tætte EM-semifinaler er der stor risiko for uafgjort efter ordinær spilletid, og uafgjort giver pengene 3.00 gange igen.

Ønsker du blot at spille på, hvem der kommer i finalen af de to hold, er det på markedet “Kvalificer Sig” det sker. Her kan du få odds 1.95 på Tyskland eller 1.90 på Frankrig inkl. forlænget spilletid og evt. straffekonkurrence.

Se flere udvalgte odds på kampen herunder i vores optakt til Tyskland mod Frankrig.

Indlæser...

 

Optakt: Tyskland vs Frankrig

Historisk set har Tyskland et lille overtag mod Frankrig, når vi kigger på indbyrdes opgør mellem de to lande. 27 kampe står de to lande noteret for i alt, og her har Tyskland vundet 12, mens Frankrig har vundet 10.

Det første opgør blev spillet i Frankrig i 1931, hvor Frankrig vandt 1-0 på et selvmål af tyskerne. Siden er der blevet spillet mange betydningsfulde kampe mellem de to lande ved slutrunder i VM-regi, men dette bliver det første møde mellem de to lande ved en EM slutrunde. Senest de to hold mødtes i en betydningsfuld kamp var i kvartfinalen ved VM 2014 i Brasilien, hvor Tyskland vandt 1-0 på et mål i første halvleg af Mats Hummels. Hummels sidder dog årets semifinale over med karantæne.

 

Tysklands vej til semifinalen

TysklandTyskland har været nogenlunde stabile gennem hele slutrunden, hvor det blev til syv point i gruppen uden at lukke mål ind. I 1/8-finalen slog Tyskland Slovakiet med 3-0 i en magtdemonstration, hvor Boateng, Gomez og Draxler lavede målene i en sikker tysk sejr.

Tyskland var derefter i store problemer mod Italien, hvor tyskerne måske var det bedste hold, men havde store problemer med at nedspille Italien. Det hele blev i stedet afgjort i et vanvittigt straffe-drama, hvori tyskerne trak det længste strå. Det kunne ligeså vel have været Italien som stod i denne semifinale, men nogle vil nok kalde det en sejr for fodbolden, at vi nu bliver vidner til Tysklands angrebsmaskine og ikke Italiens jernforsvar.

Desværre meldes der allerede nu om grus i maskineriet hos tyskerne, for stjerneangriberen Mario Gomez er dømt ude i resten af slutrunden med den skade, han pådrog sig i kampen mod Italien. Derudover er der stor tvivl om Sami Khedira og Bastian Schweinsteiger, som ligeledes pådrog sig skader mod italienerne. Disse kan dog nå at blive klar inden kick off. Også i forsvaret er Tyskland nødt til at kigge mod reserverne, da Mats Hummels med sikkerhed er ude pga. karantæne.

 

Udvalgte målscorer odds for Tyskland

Thomas Müller viste prøver på sin kunnen mod Italien, men kom aldrig på tavlen i opgøret. Ikke engang da Müller fik chancen fra pletten i straffekonkurrencen, formåede Bayern-angriberen at score, men alligevel er Müller favorit til at score første mål i kampen for Tyskland.

Thomas Müller giver odds 6.50 som første målscorer, mens der er odds 3.10 på den normalt målfarlige herre til at score når-som-helst. Mario Götze er næststørst favorit til odds 8.50/4.00.

Özil har gjort det glimrende ved EM indtil nu, og stod da også for det vigtige mål til 1-0 i ordinær spilletid mod Italien. Özil giver odds 10.00/4.50.

 

Frankrigs vej til semifinalen

FrankrigFrankrig ser kun ud til at blive bedre og bedre for hver kamp man spiller ved denne slutrunde. Måske ville franskmændene derfor ønske, at der var flere kampe i kalenderen før dette møde med Tyskland, men det er nu Frankrig skal levere 100%, hvis EM skal i hus på eget græs.

Det blev indledningsvist til en topplacering i Gruppe A med 7 point efter ikke overbevisende sejre mod Rumænien og Albanien og en 0-0’er mod Schweiz.

Mod Irland i 1/8-finalen var Frankrig suverænt det bedste hold på plænen, men Irland havde fået en lidt heldig føring på straffespark efter få minutters spil, hvilket lagde pres på Frankrig. Som minutterne skred frem blev Frankrig bedre og bedre, og i anden halvleg var der reelt kun ét hold på banen. Frankrig vandt fortjent 2-1, men cifrene fortæller en sandfærdig historie om et hårdt opgør for Frankrig.

I kvartfinalen havde Frankrig på papiret en let modstander i EM-debutanterne fra Island, men som englænderne nok vil skrive under på, var Island alt andet end en walkover. Alligevel førte Frankrig 4-0 ved pausen efter en suveræn opvisning i poleret angrebsfodbold i første halvleg, hvor alle stjernerne stod i kø for at få lov at banke dem ind.

Først var det Giroud til 1-0, dernæst Pogba til 2-0 efterfulgt af Payet til 3-0 inden Antoine Griezmann – som lavede assisten til både 2-0 og 3-0 – reelt lukkede kampen med 4-0 målet kort før pausen.

I anden halvleg kom Island bedre med i takt med at Frankrig skruede en kende ned for blusset, og kampen sluttede med en sikker sejr til Frankrig på 5-2. Giroud scorede igen til 5-1.

 

Udvalgte målscorer odds for Frankrig

Vi har med et fransk hold i målhopla at gøre, og kigger vi på Top 5 på EM-topscorerlisten er Frankrig repræsenteret af hele tre spillere: Antoine Griezmann med 4 mål samt Dmitri Payet og Olivier Giroud med 3 mål hver.

Olivier Giroud lavede to mål mod Island og har været en farlig mand for Frankrig indtil videre i slutrunden. Han er favorit til at score kampens første mål for Frankrig til odds 6.50. Giroud kan også spilles til at score når-som-helst til odds 3.10.

Antoine Griezmann giver odds 7.00/3.25, mens der er odds 9.00/4.00 på Dmitri Payet.

Paul Pogba kom for alvor i gang ved denne slutrunde, da han kom på tavlen mod Island, og hvis han scorer igen som kampens første eller sidste målscorer, kan du få odds 13.00 på Juventus-stjernen.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Tyskland-Frankrig-flag