Indlæser...

Der er lagt i kakkelovnen til et brag i Toulouse mandag d. 20. juni kl. 21.00, når Rusland møder Wales i det afgørende slag om avancement fra gruppespillet.

Se odds på Rusland vs Wales i Gruppe B ved EM 2016, hvor Wales leder efter at undgå et nederlag, mens Rusland skal vinde.

I denne optakt til Rusland vs Wales ser vi også nærmere på målscorer-odds, og med Gareth Bales frispark in mente, er det værd at fremhæve, at du får pengene 17 gange igen, hvis kampens første mål scores på et frispark.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Rusland giver odds 2.63 og er dermed favoritter til at vinde hos bookmakeren bet365. Her kan man få et flot odds 3.00 på Wales, mens uafgjort – som sender Rusland hjem – kan spilles til odds 3.20.

Find flere udvalgte odds på Rusland vs Wales herunder, og læs vores store optakt til kampen som kan ses på TV2Sport kl 21.00. Har du ikke TV2Sport i din TV-pakke, kan du stadig se EM 2016 gratis på nettet her.

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe B

stillingen_gruppe_b_20062016

Se stillingen i alle EM-grupperne

 

Optakt: Rusland vs Wales

Rusland - flagLad os bare slå fast med det samme, at Rusland langtfra har imponeret ved denne slutrunde indtil videre. Russerne havde held til at hive et point hjem mod England med en udligning til 1-1 i kampens allersidste minutter, men det skete uden at vise nævneværdig styrke igennem kampens 90 minutter.

Mod Slovakiet var der så mere af det samme på programmet fra russisk side. Selv om Rusland var mest i boldbesiddelse, havde man store problemer med at spille sig igennem Slovakiets forsvar, og i stedet var det Marek Hamsik og co. som bed hårdest fra sig i modstandernes straffefelt. 0-2 til Slovakiet ved pausen gjorde tingene svære for Rusland, og selv om Glushakov fik prikket en ind med 10 minutter tilbage, blev det ikke til mere for Rusland i dét opgør.

Det efterlader Rusland sidst i Gruppe B med kun ét point fra to kampe, og nu kræves der en sejr mod Wales i den sidste kamp, hvis man vil have en chance for at gå videre fra gruppen. Samtidigt skal Rusland håbe på en slovakisk sejr over England, selv om fire point i sig selv formentlig også er nok til at sende Rusland videre på tredjepladsen.

Målscorer-odds hos Rusland

Der har ikke været meget at råbe hurra for i det russiske angreb ved dette EM, men skal man pege på tre spillere, som potentielt kan gøre det for Rusland mod Wales, må det blive Dzyuba (odds 4.75), Kokorin og Smolov (begge odds 7.50). Glushakov kom ind efter pausen mod Slovakiet, og scorede kampens eneste mål for Rusland, og Glushakov giver odds 15.00 som første/sidste målscorer.

 

Wales lukrerer på Bales frispark og stærk defensiv

WalesWales startede dette EM med en 2-1 sejr mod Slovakiet, hvor det var slovakkerne mest på bolden, men Wales som var farligst omkring boksen. Det walisiske forsvar har virket velorganiseret i de første to kampe i Frankrig, og var i høj grad medvirkende til, at det blev til tre vitale point mod Slovakiet. Det var dog selvfølgelig Gareth Bale som stjal billedet sammen med Robson-Kanu, da de stod for de to træffere for Wales i dét opgør, men det er ikke fordi Wales har skabt overvældende mange chancer i de to første kampe.

Således skulle der også et flot frispark fra Bale (og et drop af keeperne) til at sætte Wales i gang mod både Slovakiet og England, og ved stillingen 1-0 synes Wales ikke at ville mere fremad banen. Ligesom Slovakiet fik England også udlignet Bales frisparksføring til 1-1, men i modsætning til Slovakiet fik England scoret en gang mere i kampens sidste sekunder. Man sidder tilbage med spørgsmålet om, hvilke våben dette Wales mandskab besidder, hvis man ser bort fra Bales vanskabte frispark, som tilsyneladende tager fusen på målmændene.

Ikke desto mindre har Wales nu alletiders mulighed for avancement i kampen mod Rusland, hvor Wales blot har brug for ét point, hvis England samtidig slår Slovakiet. Vinder Slovakiet derimod over England, skal Wales slå Rusland for at være sikre på at snuppe andenpladsen i gruppen. Wales kan dog formentlig nøjes med fire point på tredjepladsen og stadig avancere til knockout-fasen.

Målscorer-odds hos Wales

Det er vel oplagt med Gareth Bale som første målscorer i Rusland vs Wales. Bale har scoret først i de de to første kampe ved EM for Wales, og gør han det igen her, kan du score odds 4.75 på Bale.

I øvrigt er der odds 17.00 på at kampens første mål scores på et frispark. Den er måske værd at overveje. Øvrigt målscorer favoritter hos Wales omfatter selvfølgelig Sam Vokes (6.50), Aaron Ramsey (9.50) og Hal Robson-Kanu (9.50).

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Rusland-Wales-flag