Indlæser...

Tirsdagen står i Gruppe Fs tegn ved EM 2016 i Frankrig, og når Østrig vs Ungarn og Portugal vs Island er afviklet tirsdag aften, har samtlige hold ved EM været i aktion én gang. Østrig vs Ungarn spilles kl. 18.00 i Bordeaux, og hos bookmakerne er Østrig store favoritter i en kamp som forventes at byde på få mål.

Vi stiller skarpt på odds på Østrig vs Ungarn i denne optakt til braget mellem de to nationer som var forenet i en personalunion fra 1867-1918. Der er således masser af historik mellem netop disse to lande, og nu mødes de altså i dette EM-brag som du kan se på TV2 tirsdag kl. 18.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Når det kommer til odds på Østrig vs Ungarn kan du få odds 1.73 på Østrig, mens der er flotte odds 5.75 på Ungarn. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen fra bet365, og alle odds opdateres løbende frem til kampstart.

Indlæser...

 

Optakt: Østrig vs Ungarn

Østrigs trup til EM 2016Østrig var en af de helt store oplevelser i EM-kvalifikationen, hvor østrigerne gik ubesejret gennem en gruppe, som også bød på bl.a. Rusland og Sverige. I alt lukkede Østrig kun fem mål ind i kvalifikationen, og en af holdets store forcer er da også en god organisation på holdet og som følge deraf en stærk defensiv.

Østrig er en af bookmakernes farligste outsidere til EM-titlen i Frankrig, hvor oddset på Østrig netop nu er 41.00 som europamestre, men selve optakten til EM har egentlig ikke været specielt god for østrigerne. Alpelandet varmede op med en spinkel 2-1 sejr over Malta – uden Bayern stjernen Alaba på holdet – og tabte dernæst 0-2 hjemme mod Holland i generalprøven, hvor Østrig stillede i noget der ligner stærkeste opstilling.

Marc Janko blev holdets topscorer i EM-kvalifikationen med syv mål, mens David Alaba lavede fire og Arnautovic og Harnik hver lavede tre. Janko bør starte på toppen for Østrig ved dette EM, og er også favorit til at score kampens første mål mod Ungarn til odds 4.33.

Okotie og Hinterseer er de næststørste favoritter, men det er langtfra sikkert at de starter inde. I træningskampene har Østrig nemlig spillet en 4-2-3-1 formation med kun Janko på toppen, og bag ham bliver det formentligt Arnautovic, Harnik og Junuzovic på den offensive midtbane. Scorer én af disse kampens første mål, er der mellem odds 8.00 og 11.00 på alle tre.

 

Hvad har Ungarn at skyde med?

Ungarn flagVi var bestemt ikke imponerede over Ungarn i EM-kvalifikationen, hvor man fik fedtet sig til en playoff-kamp mod Norge via tredjepladsen i gruppen. Norge var en skygge af sig selv i denne EM-kvalifikation, og Ungarns samlede sejr over nordmændene i playoff’en, så overraskende nem ud for ungarerne.

Spilforslag: Odds på Ungarn til at slutte sidst i Gruppe F

I testkampene op til EM har Ungarn spillet tre kampe i det nye år, og her blev det i marts til 1-1 mod Kroatien. I maj kom Elfenbenskysten på besøg i Budapest, hvor kampen sluttede 0-0, og den sidste testkamp før EM blev tabt med 2-0 til Tyskland.

Tre spillere deler topscorer-rollen hos Ungarn i kvalifikationen, hvor Böde, Priskin og Nemeth alle lavede to mål hver. Kun 11 mål i 10 kampe blev det til for Ungarn, som var oppe imod et historisk dårligt Grækenland samt bl.a. Finland og Færøerne.

Vi har ikke megen fidus til Ungarn ved dette EM, men tirsdag kl. 18.00 bliver vi meget klogere på, om Ungarn har mere at skyde med, end vi umiddelbart forventer her på redaktionen.

Spilforslag: Ungarn bliver mindst scorende hold ved EM

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Østrig-Ungarn-flag